رونمایی از سامانه IRC در همایش روز جهانی ایمنی غذا با حضور وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو
سامانه IRC به منظور حمایت از تولید و مانع زدایی گروه های مواد غذایی، در همایش روز جهانی ایمنی غذا رونمایی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، این سامانه به منظور حمایت از تولید و مانع زدایی در همایش روز جهانی ایمنی غذا با حضور دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت ودکتر محمدرضا شانه ساز معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو روز چهارشنبه 19 خرداد 1400 در تالار دارالفنون ستاد مرکزی واقع در طبقه نهم دانشگاه علوم پزشکی تهران رونمایی شد.
این سامانه به گونه ای طراحی شده است که به وزارت بهداشت اجازه میدهد از طریق مدیریت داده های دریافتی و با توجه به بهره برداری از سایر سامانه های TTAC مانند سامانه های ارزیابی و نظارت و سامانه های بازرسی از طریق دریافت اطلاعات و کنترل اطلاعات اقدام به ارزیابی و نظارت های لازم میکند.
از سایر اهداف محقق شده از طریق، راهاندازی سامانه صدور پروانه تولید، ایجاد شفافیت به دور از هرگونه ابهام و حذف هرگونه عناصر واسطه برای پیگیری مجوزها است. همچنین از اهداف دیگر این سامانه یکسان سازی عناوین فرآورده ها در کل کشور در محصولاتی تولیدی و وارداتی خواهد بود.
در حاشیه همایش روز جهانی ایمنی غذا در مراسمی هم به صورت حضوری و هم از طریق ویدئو وال و ارتباط مجازی با اهدا لوح قدردانی و تندیس از واحدهای تولیدی برتر مناطق آمایشی 1 تا 10 با هدف ایمنی و سلامت کالاهای سلامت محور تقدیر شد.
توضیح اینکه کارخانه شیر پاستوریزه پگاه گلستان، کاله،هستی لبن پاکدشت،شیر پاستوریزه پگاه گیلان از استان مازندران قطب یک،فراوردهای شیلاتی بندرعباس، آرد سفید جهرم، شیر پاستوریزه ارمغان، پگاه فارس،زرین غزال، از استان شیراز قطب 5، پودر شیر مشهد، شرکت ایران چاشنی، احمد صلواتی نیک، شرکت وقهوه پارت سازان، شرکت پرآرین پارش از استان خراسان مشهد قطب 9،شیر پگاه لرستان، شرکت پارسیان زاگرس کوهدشت از استان خوزستان اهواز قطب 4،شرکت مزرعه آفتاب دکانا، شرکت فلیکس شرق، راما مهر آریا، آبا طعم پرشین، آرد داران،زرماکارون،آرد ستاره کردان،شیوا، نستله ایران،شیرپاستوریزه پگاه کرمان از استان زنجان شهر های زنجان،اراک،قم ،قزوین و کرمان از منطقه 6 جزو واحدهای تولیدی برتر سراسر کشوربودند.
ارسال نظر