راههای پیشگیری از مسمومیت غذایی ویژه کارکنان انجمن MS برگزار شد
آموزش مجازی راهکار پیشگیری از مسمومیت غذایی باهدف افزایش آگاهی کارکنان انجمن MS در خصوص تعریف مسمومیت غذایی، دلایل ایجاد، علائم آن و اقدامات لازم هنگام وقوع مسمومیت، در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، این وبینار آموزشی باهدف افزایش آگاهی کارکنان انجمن MS در خصوص راههای پیشگیری از مسمومیت غذایی 19 بهمن ۹۹ برگزار شد.
در این جلسه مهندس بیتا نافعی کارشناس نظارت و پایش فرآوردههای سلامت معاونت غذا و دارو در خصوص تعریف مسمومیت غذایی، دلایل ایجاد، علائم آن و اقدامات لازم هنگام وقوع مسمومیت مطالبی را ارائه داد.
همچنین بهضرورت رعایت نکاتی از قبیل تمیز کردن دستها، ظروف و سطوح قبل، حین و بعد از آشپزی، جدا نگهداشتن مواد غذایی خام و پخته از یکدیگر، پختن کامل مواد غذایی و عدم مصرف گوشت، تخممرغ و … بهصورت نیمپز، نگهداری اقلام مواد غذایی در جای خنک و دور ریختن مواد غذایی که به سالم بودن آنها شک داریم تأکید کرد.
وی در خصوص نحوه نگهداری مواد غذایی و یخزدایی اقلام فریز شده به روش صحیح مطالبی را بیان کرد.
در پایان حاضرین در این وبینار آموزشی سؤالات خود را در خصوص موارد مطرحشده عنوان کردند.
ارسال نظر