به همت اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه:
جلسه اموزشی ایمنی و نگهداری مواد غذایی به مناسبت هفته سلامت برگزار شد
جلسه آموزشی ایمنی و نگهداری مواد غذایی با هدف آگاهی و ارتقاء سطح علمی دانش آموزان در مدرسه دخترانه تقوا پیشگامان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذاو دارو،جلسه آموزشی ایمنی و نگهداری مواد غذایی با حضور مهندس بیتا نافعی کارشناس اداره نظارت بر موادغذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در تاریخ 30 فروردین 1404 در مدرسه دخترانه شاهد تقواپیشگان برگزار شد.
در ابتدای جلسه مهندس نافعی در خصوص اهمیت نحوه خرید مواد غذایی و توجه به برچسب محصولات و نشانگر رنگی تغذیه ای نکاتی را مطرح کرد و گفت بر اساس نوع ماده غذایی، ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آن، زمان نگهداری مندرج بر طرح برچسب، روشهای متفاوتی برای حفظ و نگهداری مواد غذایی از عوامل آلوده کننده وجود دارد.
وی در ادامه در خصوص نحوه نگهداری مواد غذایی از جمله شیر و لبنیات، روغنهای خوراکی، نمک تصفیه شده یددار، تخم مرغ، نحوه صحیح شستشوی سبزیجات و .. مطالبی را ارائه دادند.
توضیح اینکه پس از بیان چهار اصل بهداشت مواد غذایی از جمله شستشوی دستها و ظروف و وسایل کار، جدا نگه داشتن اقلام خام از پخته و جابجا نکردن آلودگی ها، طبخ مواد غذایی به شکل کامل و سرد کردن به شکل صحیح مسابقه ای را بین دانش آموزان برگزار کرده و جوایزی به برندگان تعلق گرفت.
ارسال نظر