• تاریخ انتشار : 1404/01/30 - 10:56
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 40
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

به همت اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه:

جلسه اموزشی ایمنی و نگهداری مواد غذایی به مناسبت هفته سلامت برگزار شد

جلسه آموزشی ایمنی و نگهداری مواد غذایی با هدف آگاهی و ارتقاء سطح علمی دانش آموزان در مدرسه دخترانه تقوا پیشگامان برگزار شد.

جلسه اموزشی ایمنی و نگهداری مواد غذایی به مناسبت هفته سلامت برگزار شد
00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذاو دارو،جلسه آموزشی ایمنی و نگهداری مواد غذایی با حضور مهندس بیتا نافعی کارشناس اداره نظارت بر موادغذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در تاریخ 30 فروردین 1404 در مدرسه دخترانه شاهد تقواپیشگان برگزار شد.

در ابتدای جلسه مهندس نافعی در خصوص اهمیت نحوه خرید مواد غذایی و توجه به برچسب محصولات و نشانگر رنگی تغذیه ای نکاتی را مطرح کرد و گفت بر اساس نوع ماده غذایی، ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آن، زمان نگهداری مندرج بر طرح برچسب، روشهای متفاوتی برای حفظ و نگهداری مواد غذایی از عوامل آلوده کننده وجود دارد.

وی در ادامه در خصوص نحوه نگهداری مواد غذایی از جمله شیر و لبنیات، روغنهای خوراکی، نمک تصفیه شده یددار، تخم مرغ، نحوه صحیح شستشوی سبزیجات و .. مطالبی را ارائه دادند.

توضیح اینکه  پس از بیان چهار اصل بهداشت مواد غذایی از جمله شستشوی دستها و ظروف و وسایل کار، جدا نگه داشتن اقلام خام از پخته و جابجا نکردن آلودگی ها، طبخ مواد غذایی به شکل کامل و سرد کردن به شکل صحیح مسابقه ای را بین دانش آموزان برگزار کرده و جوایزی به برندگان تعلق گرفت.

 

  • کد خبر : 295396
پریسا کریمی
تهیه کننده:

پریسا کریمی

تصاویر

جلسه اموزشی ایمنی و نگهداری مواد غذایی به مناسبت هفته سلامت برگزار شد جلسه اموزشی ایمنی و نگهداری مواد غذایی به مناسبت هفته سلامت برگزار شد جلسه اموزشی ایمنی و نگهداری مواد غذایی به مناسبت هفته سلامت برگزار شد جلسه اموزشی ایمنی و نگهداری مواد غذایی به مناسبت هفته سلامت برگزار شد

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه
Close menu