• تاریخ انتشار : 1403/12/27 - 10:15
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 69
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جلسه آموزشی نحوه صحیح مصرف دارو در زمان روزه داری و احتمال مسمومیت در ایام سفر

جلسه آموزشی نحوه صحیح مصرف دارو در زمان روزه داری و احتمال مسمومیت در ایام سفربا محوریت نحوه صحیح مصرف داروها در زمان روزه ‌داری و نحوه معدوم داروهای غیر قابل استفاده و احتمال مسمویت در ایام سفر برگزار شد.

جلسه آموزشی نحوه صحیح مصرف دارو در زمان روزه داری و احتمال مسمومیت در ایام سفر
00:00
00:00
دانلود

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، به جهت افزایش آگاهی عمومی و به مناسبت عید نوروز و ماه مبارک رمضان، جلسه آموزشی با محوریت نحوه صحیح مصرف داروها در زمان روزه ‌داری و نحوه معدوم داروهای غیر قابل استفاده و احتمال مسمویت در ایام سفر در تاریخ بیست و ششم اسفند 1403 در انجمن حمایت از خانواده زندانیان با حضور دکتر کوثر برزگرو دکتر مهدیس مرادیان، کارشناسان دارویی اداره نظارت و پایش فراورده های سلامت معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر برزگر توضیحاتی در رابطه با سامان دهی قفسه دارویی در خانه ارائه کرده و گفت: با توجه به رسیدن نوروز، اغلب افراد مشغول خانه تکانی هستند و معمولا کیسه ای پر از داروهایی که قبلا به صورت ناقص استفاده شده در گوشه ای از خانه وجود دارد. اولین کاری که باید در مواجهه با این داروها انجام داد، چک کردن تاریخ انقضا این داروهاست. در صورت گذشتن تاریخ انقضا این دارو ها، باید این دارو ها را کنار گذاشت و روش امحا آن ها را از دکتر داروساز پرسید.

وی افزود: قبل از رسیدن سال جدید، در صورت مبتلا بودن به بیماری های مزمن، باید داروهای خود را از قبل تهیه کرد تا در صورت مسافرت و عدم اگاهی از داروخانه های شبانه روزی، داروهای خود را به همراه داشت.

دکتر برزگر همچنین در خصوص تماس با شماره تلفن 190، در صورت داشتن سوال در زمینه دارویی و موارد مسمومیت، تاکید کرد.

در ادامه دکتر مرادیان ضمن اشاره به توصیه های دارویی در ماه مبارک رمضان تاکید کرد: بیماران نباید بدون مشورت با داروساز یا پزشک معالج خود، اقدام به قطع دارو، تغییر یا کاهش دوز مصرفی و یا تغییر زمان مصرف آن نمایند.

وی همچنین یاداور شد: در ایام نوروز احتمال مسمومیت با انواع گیاهان سمی، مارگزیدگی و نیش حشره، مسمومیت غذایی و مسمومیت با شوینده‌ها افزایش می‌یابد و لازم است دقت و اطلاعات خود را در این زمینه افزایش دهید و در صورت بروز مسمومیت با مواد اسیدی، قلیایی و نفتی، از ایجاد استفراغ در فرد مسموم خودداری کنید و سریعا مسموم را به نزدیکترین مرکز درمانی منتقل نمایید.

  • کد خبر : 292752
پریسا کریمی
تهیه کننده:

پریسا کریمی

تصاویر

جلسه آموزشی نحوه صحیح مصرف دارو در زمان روزه داری و احتمال مسمومیت در ایام سفر جلسه آموزشی نحوه صحیح مصرف دارو در زمان روزه داری و احتمال مسمومیت در ایام سفر جلسه آموزشی نحوه صحیح مصرف دارو در زمان روزه داری و احتمال مسمومیت در ایام سفر جلسه آموزشی نحوه صحیح مصرف دارو در زمان روزه داری و احتمال مسمومیت در ایام سفر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه
Close menu