• تاریخ انتشار : 1402/12/19 - 13:03
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 260
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری جلسه آموزشی انتخاب صحیح محصولات سلامت محور

جلسه آموزشی انتخاب صحیح محصولات سلامت محور با محوریت توجه به نشانگر رنگی تغذیه ای، کاهش مصرف قند، نمک، چربی و اموزش برچسب اصالت کالا برگزار شد.

برگزاری جلسه آموزشی انتخاب صحیح محصولات سلامت محور
00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، جلسه آموزشی انتخاب صحیح محصولات سلامت محور  باهدف افزایش آگاهی دانش آموزان در خصوص نشانگر رنگی تغذیه‌ای و برچسب کنترل اصالت و سلامت کالا صبح امروز  19 اسفند  1402 با حضور مهندس بیتا نافعی کارشناس اداره نظارت بر موادغذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی این معاونت در محل دبیرستان دخترانه جمهوری اسلامی برگزارشد.
در این جلسه مهندس نافعی کارشناس نظارت بر مواد غذایی گفت: یکی از مهم‌ترین ارکانی که باعث می‌شود فرد، خود را سالم بداند و عضوی از جامعه سالم باشد، استفاده از محصولات سلامت محور است.

وی افزود: نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای که بر روی محصولات غذایی و آشامیدنی مشاهده می‌شود، درواقع یک راهنمای سریع است که باهدف افزایش آگاهی مصرف‌کنندگان، اصلاح الگوی مصرف و به منظور ارتقاء سلامت جامعه بر روی محصولات غذایی و آشامیدنی درج می شود.
مهندس نافعی تصریح کرد: با توجه به خطرات مصرف بی‌رویه نمک، چربی و قند در سلامت انسان، نشانگر رنگی بر اساس میزان چربی کل، اسیدهای چرب ترانس، میزان قند و نمک (کلرید سدیم) در هر سهم ماده غذایی طراحی‌شده است.
کارشناس اداره نظارت بر موادغذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی ادامه داد: بر روی این برچسب اطلاعاتی از قبیل میزان انرژی یا کالری موجود در صد گرم از محصول نشان داده می‌شود و در این برچسب از سه رنگ قرمز (زیاد)، نارنجی (متوسط) و سبز (اندک) استفاده‌شده است.

وی در ادامه در خصوص برچسب رهگیری اصالت کالا (برچسب کنترل اصالت و سلامت فرآورده های سلامت محور) گفت: یکی از شاخص های بررسی اصالت فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایش بهداشتی آماده مصرف (فرآیند شده) وارداتی نظیر شکلات، بیسکویت، آدامس، انواع کرم، شامپو، رنگ مو، خمیردندان و سایر محصولات، ابزاری برای نظارت مردمی برمحصول مصرفی و ایجاد ارتباط بین مصرف کنندگان و مراجع تایید کننده جهت تضمین اصالت وسلامت کالا است.
توضیح این که در این جلسه، در مورد حداقل اطلاعاتی که هر شهروند باید داشته باشد، شامل نام و نام تجاری محصول، نام و کشور تولیدکننده، تاریخ تولید، انقضاء و سری ساخت محصول که شماره هفت‌رقمی با فرمت شبیه 14498/34، پروانه بهداشتی ورود، مواد تشکیل‌دهنده و آرم سازمان غذا و دارو آموزش داده شد.

  • کد خبر : 261339
پریسا کریمی
تهیه کننده:

پریسا کریمی

تصاویر

برگزاری جلسه آموزشی انتخاب صحیح محصولات سلامت محور برگزاری جلسه آموزشی انتخاب صحیح محصولات سلامت محور
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه
Close menu