برگزاری جلسه آموزش کنترل فرآورده های سلامت محور
جلسه آموزش کنترل فرآورده های سلامت محور با هدف امکان ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت فرآورده های سلامت محور، صبح امروز 6 شهریور 1402دربوستان لاله برگزار شد.
![برگزاری جلسه آموزش کنترل فرآورده های سلامت محور](/thumbnail/550-h_100/uploads/282/2023/Aug/28/8A23B64F-4635-4D92-9A2F-C7E2E3852184.jpeg)
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو؛ جلسه آموزش کنترل فرآورده های سلامت محور به همت مدیریت پایش و نظارت فرآورده های سلامت با هدف امکان ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت فرآورده های سلامت محور، د ر بوستان لاله برگزار شد.
دراین جلسه آموزشی دکتر ریحانه حاجی شاه کارشناس دارویی به معرفی فرآورده های سلامت محورو نحوه شناسائی فرآورده های اصیل و فرآیند کنترل اصالت کالای سلامت محور جهت آشنایی عموم توضیحاتی را به تفضیل ارائه داد.
وی افزود: فراورده اصیل فرآورده ای است که از طریق مسیر و شبکه مجاز مورد تایید و تعریف سازمان غذا و دارو تامین و تدارک گردیده است و در حلقه های مختلف زنجیره تامین تا عرضه و حتی بعد از آن دارای صاحب و مسئول مشخص و پاسخگو بوده و امکان ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت بر آنها جاری است .
دکتر حاجی در ادامه به معرفی مشخصات برچسب و نحوه رهگیری شناسایی اصالت کالا و روش های بررسی فرآورده های سلامت محور و معرفی نرم افزار ttac پرداخت.
ارسال نظر