• تاریخ انتشار : 1398/02/09 - 13:41
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 126
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

به همت معاونت غذا و دارو

آموزش نشانگر رنگی در دبستان دخترانه ستارگان به مناسبت هفته سلامت

به مناسبت هفته سلامت، آموزش نشانگر رنگی در دبستان دخترانه ستارگان توسط واحد نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو برگزار شد. 

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو:به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت، صبح روز دوشنبه 9 اردیبهشت 98 معاونت غذا و دارو،در محل دبستان  دخترانه ستارگان منطقه شش تهران  اقدام به برگزاری آموزشی با عنوان انتخاب صحیح محصولات سلامت محور (با محوریت توجه به نشانگر رنگی تغذیه ای، کاهش مصرف قند، نمک و چربی و همچنین آشنایی با برچسب اصالت کالا) کرد. 
مهندس بیتا نافعی کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی گفت: تغذیه سالم، علاوه بر اینکه سلامت افراد را تضمین می کند، باعث می شود تا هزینه های درمان ناشی از تغذیه مواد غذایی ناسالم و بعضاً آلوده نیز کاهش چشمگیری یابد. 
وی افزود:نشانگرهای رنگی تغذیه ای بر روی محصولات غذایی و آشامیدنی مشاهده می شود و در واقع یک راهنمای سریع است که با هدف افزایش آگاهی مصرف کنندگان، اصلاح الگوی مصرف و در جهت ارتقاء سلامت جامعه برروی برچسب محصولات غذایی و آشامیدنی درج شود.
کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی تصریح کرد:با توجه به خطرات مصرف بی رویه نمک، چربی و قند در سلامت انسان، نشانگر رنگی بر اساس میزان چربی کل، اسیدهای چرب ترانس، میزان قند و نمک (کلرید سدیم) در هر سهم ماده غذایی یا 100 گرم یا میلی لیتر ماده غذایی، طراحی شده است. همچنین بر روی این برچسب اطلاعاتی از قبیل میزان انرژی یا کالری موجود در صد گرم از محصول نشان داده می شود. در این برچسب از سه رنگ قرمز (زیاد)، نارنجی (متوسط)و سبز (اندک) استفاده شده است 
 مهندس نافعی در ادامه گفت: همه انواع محصولات لبنی نوشیدنی نیز برای کودک مفید هستند. آنها نیز به طور عموم از شیر تهیه می شوند و همان مواد معدنی و ویتامین ها را در خود دارند.
وی بیان کرد: بیشتر آب میوه های بسته بندی شده و نوشابه های گاز دار، آب قندهای رنگی با اسانس های مضر هستند و هیچ نوع ارزش غذایی ندارند. تا حد امکان از خریدن این نوع آب میوه ها پرهیز کنید.
همچنین همه می دانیم نوشابه فقط خوشمزه است و هیچ ارزش غذایی ندارد. این نوشیدنی محبوب، سرشار از قندهای مصنوعی و رنگ و طعم دهنده ها است. بهتر است تا جای ممکن، کودک از نوشیدن نوشابه منع شود.
 مهندس نافعی در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به تنوع مواد غذایی و آشامیدنی، برچسب نشانگر رنگی این امکان را به مصرف کننده می‌دهد تا ماده غذایی مناسب و کم خطرتری را انتخاب کند .
 
 
  • گروه خبری : اخبار مدیریت غذا,اخبار معاونت
  • کد خبر : 244807
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه