• تاریخ انتشار : 1403/10/30 - 07:57
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 16
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

به همت اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه:

آموزش بررسی چک لیست ارزیابی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی

دوره آموزشی بررسی چک لیست ارزیابی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آرایشی بهداشت در تاریخ 30 دی1403 در سالن شورا معاونت غذا و دارودانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار گردید.

آموزش بررسی چک لیست ارزیابی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذاو دارو،دوره آموزشی در خصوص بررسی چک لیست ارزیابی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی با حضور مهندس علیرضا غیاثی (مدرس)، مهندس کسری مومنیان مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی و کارشناسان این معاونت برگزار گردید.

 این دوره به منظور به روزرسانی دانش و مهارت کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آرایشی بهداشتی مطالب آموزشی مبنی بر تجزیه و تحلیل خطر، شناسایی نقاط کنترل بحرانی، تعیین نقاط و حدود بحرانی، بررسی و پایش نقاط بحرانی، اقدامات اصلاحی، صحه گذاری و مستندسازی و نحوه تکمیل چک لیست ارزیابی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی  ارائه گردید ودر پایان دوره  پرسش و پاسخ صورت گرفت.

توضیح اینکه دوره مذکور دارای امتیاز بازآموزی برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آرایشی بهداشتی است.

  • گروه خبری : اخبار مدیریت غذا
  • کد خبر : 288971
پریسا کریمی
تهیه کننده:

پریسا کریمی

تصاویر

آموزش بررسی چک لیست ارزیابی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی آموزش بررسی چک لیست ارزیابی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی آموزش بررسی چک لیست ارزیابی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی آموزش بررسی چک لیست ارزیابی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه