• تاریخ انتشار : 1400/07/06 - 12:57

قدردانی معاون غذا و دارو دانشگاه از زحمات اعضای کمیسیون فنی وقانونی

دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو دانشگاه با اهدای لوح سپاس از همکاری مجدانه و هماهنگی دلسوزانه اعضای کمیسیون فنی وقانونی برای مشارکت در این کمیسیون قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، دکتر حاجی محمودی با اهدای لوح سپاس از همکاری مجدانه و هماهنگی دلسوزانه دکتر سامان احمد نصرالهی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دکتر عارفه کمپانی، نماینده صنعت و مهندس محمدتقی انوشه، نماینده انجمن مسئولین فنی قدردانی کرد.

متن لوح سپاس به شرح ذیل است:
در کوران تلاش های جمعی، آنچه راه نیل به هدفی مشترک را هوار می سازد، حضور یارانی دلسوز، همراه و سخت کوش است که با صمیمتی مثال زدنی تمام سعی، اندیشهو توان خویش را در راه تحقق هدف به کار بسته و برای نیل به آن از هیچ کوششی دریغ نمی ورزند.
در این راستا از سرکارعالی/ جنابعالی به خاطر همکاری مجدانه و هماهنگی دلسوزانه تان جهت مشارکت در کمیسیون فنی و قانونی تقدیر به عمل آورده، این لوح سپاس به رسم قدرشناسی به شما اهدا می گردد.
سلامتی، سرافرازی و سربلندی همواره قرین راهتان باد.
دکتر منان حاجی محمودی
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران