• تاریخ انتشار : 1399/12/24 - 13:40

قدردانی معاونت غذا و دارو از کارشناسان فرهنگی شهرداری ناحیه دو منطقه 6 تهران

مشاور اجرایی معاونت غذا و دارو با حضور در شهرداری ناحیه دو منطقه 6 از کارشناسان فعال شهرداری در حوزه سلامت قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، روز یک‌شنبه 24 اسفند 99 دکتر ابوالفضل نجاریان مشاور اجرایی معاونت به همراهی کارشناس واحد مدیریت نظارت و پایش فرآورده‌های سلامت با ابلاغ پیام تبریک و قدردانی دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو از زحمات و تلاش‌های خالصانه کارشناسان فعال در حوزه سلامت، مدارس و اولیاء مدارس به‌ویژه در بخش آموزش مجازی با اهدای لوح تشکر کردند.

متن لوح به شرح ذیل است:

سرکار خانم ...

تلاش خالصانه و صادقانه شما آینه وظیفه‌شناسی و پژواک و تعهد است.

بدین‌وسیله از سرکار عالی به علت اینکه متعهدانه و متخصصان و با تلاش‌های شبانه‌روزی همکاری دقیق و منظمی در جهت پیگیری کمبودهای تجهیزات پزشکی و پاسخ‌گویی به مشکلات مربوط به آن در حوزه دانشگاه علوم پزشکی تهران داشته‌اید، نهایت تشکر و تقدیر به عمل می‌آید.

از خداوند متعال خواهانیم که گام‌های بعدی‌تان را نیز قرین پویایی و پایایی بدارد.

دکتر منان حاجی محمودی
معاون غذا و دارو