• تاریخ انتشار : 1400/09/10 - 10:19

قدردانی رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز از مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو

علی مؤیدی خرم‌آبادی رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز از دکتر ابوالفضل نجاریان مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو به‌منظور کسب مقام دوم در بخش موشن گرافیک و مقام سوم در بخش تیزر در نخستین پویش ملی تبلیغات هوشمندانه در آبان 1400 قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو؛ متن تقدیرنامه به شرح زیر است:

فرهیخته گرامی جناب آقای دکتر ابوالفضل نجاریان، قائم‌مقام محترم معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران

با سلام و احترام؛

در منظومه‌ی اندیشه رهبر معظم انقلاب (مدظله‌العالی) مسئله قاچاق خطر بزرگ و جدی است که باید با جدیت تمام با آن مبارزه کرد. با عنایت به نگاه ویژه‌ای که معظم له به مقوله‌ی تقویت ملی دارند، بدون شک نقش فعّالان عرصه‌ی تبلیغات هوشمندانه و مشارکت‌های اجتماعی و تولید محتوای هدفمند جهت آگاهی بخشی و اقناع مردم به‌منظور پرهیز از مصرف کالای قاچاق و حمایت از تولیدات باکیفیت داخلی، ستودنی است.

ضمن گرامی داشت تلاش ارزشمند و تحسین‌برانگیز جنابعالی برای شرکت در

«نخستین پویش ملی تبلیغات هوشمندانه» آبان 1400

و کسب رتبه دوم و سوم به ترتیب در بخش موشن گرافیک و تیزر این تقدیرنامه به حضور تقدیم می‌گردد.

امیدوارم تحت سایه الطاف الهی و توجهات حضرت ولی‌عصر (عج)، درراه تحقق آرمان‌های مقدس نظام جمهوری اسلامی موفق و پیروز باشید./آ

علی مؤیدی خرم‌آبادی

رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز