• تاریخ انتشار : 1400/02/25 - 14:10

جلسه بررسی ویژگی های پلتفرم مناسب برای فروش اینترنتی اقلام سلامت محور در معاونت غذا و دارو

جلسه بررسی ویژگی های پلتفرم مناسب برای فروش اینترنتی اقلام سلامت محور با حضور معاون غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، این جلسه روز چهارشنبه 15 اردیبهشت 1400 با حضور دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو دانشگاه، دکتر نوشین محمدحسینی سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت محور، دکتر سینا مرعشی مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، دکتر محمدرضا روئینی رئیس مجموعه داروخانه‌های دانشکده داروسازی، دکتر کارگر مدیرنظارت و پایش فراورده های سلامت معاونت و جمعی از اعضای هیئت علمی دانشکده داروسازی و کارشناسان حوزه IT به صورت حضوری و آنلاین در محل سالن شورای معاونت غذا و دارو برگزار شد.
در این جلسه ابتدا دکتر حاجی محمودی نکات اصلی و جمع بندی جلسات قبل را که با حضور اعضای هیات علمی دانشکده داروسازی در خصوص فروش اینترنتی اقلام سلامت محور برگزار شده بود بیان کرد.
 سپس انواع پلتفرم هایی که برای فروش اقلام سلامت محور قابل استفاده هستند و نمونه های فعال آنها ارائه شد و نقاط ضعف و قوت آنها بیان شد.
همچنین در ادامه حاضرین در جلسه نقطه نظرات خود را در خصوص موارد مطرح شده عنوان کردند و به بحث و بررسی پیرامون آنها پرداختند.