• تاریخ انتشار : 1401/06/04 - 06:23

پیام تبریک معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت روز کارمند

دکتر جلال غفارزاده معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت چهارم شهریور ماه روز کارمند، پیام تبریک صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، متن پیام به شرح زیر است:
چهارم شهریور به عنوان "روز کارمند" نامگذاری شده است؛ این روز فرصت مطلوبی برای تقدیر و تشکر از کارکنان تلاشگر، صادق و گرانقدری است که همواره برای ارتقای شاخص های توسعه ای کشور در بخش های مختلف فعالیت دارند.
درخت امیدی است که به بار می نشیند و نوید بخش آینده ای پرنشاط و زیبا است. هر صبح به امید روزی پرتلاش بر می خیزی و گام در مسیر خدمت رسانی و تلاش می نهی؛ تو خود خوب میدانی که چه گره های بزرگی از مشکلات مردم با دست و قلم تو باز می شود. هر وقت با نهایت بردباری کار مردم را انجام میدهی و لبخندشان را به تو هدیه میدهند گویی جهانی متعلق به توست.
درود بر همت بلند‌تان، بدینوسیله ضمن تبریک روز کارمند از زحمات و تلاشهای بی دریغ شما در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران صمیمانه تقدیر و تشکر نموده، توفیق و سلامتی شما را از درگاه ایزد منان مسألت می‌نمایم.
دکتر جلال غفارزاده
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران