• تاریخ انتشار : 1399/11/28 - 15:18

وبینار آشنایی با خطاهای دارویی به همت معاونت غذا و دارو برگزار شد

وبینار آشنایی با خطاهای دارویی برای آگاه سازی پرستاران و داروسازان بیمارستان‌ها در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، وبینار آشنایی با خطاهای دارویی روز یک شنبه 26 بهمن 99 با حضور دکتر نیایش محبی متخصص داروسازی بالینی و هیئت علمی دانشکده داروسازی برگزار شد.
در این وبینار که پرستاران و داروسازان بیمارستان‌های مختلف دانشگاه اعم از بیمارستانهای خصوصی و دولتی حضور داشتند دکتر محبی به بیان مثال هایی از خطا های دارویی، تعاریف و راهکارهایی به منظور پیشگیری از خطاهای دارویی پرداخت و انواع خطاهایی که در مراحل مختلف می تواند رخ دهد را تشریح کرد.
در پایان این وبینار دکتر منا کارگر مدیر نظارت و پایش فرآرودهای سلامت در مورد اهمیت گزارش دهی خطاهای دارویی و روش های گزارش دهی به نکاتی اشاره کرد و موارد قابل گزارش در فرم های زرد را برشمرد.

• گروه خبری : اخبار معاونت,اخبار مدیریت نظارت و پایش فراورده های سلامت