• تاریخ انتشار : 1399/05/08 - 11:43
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 26
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نشست معاونان غذا و دارو و درمان دانشگاه با معاونان درمان بیمارستان‌های دانشگاه

جلسه معاون غذا و دارو و درمان دانشگاه با معاونان درمان بیمارستان‌ها باهدف بررسی وضعیت داروها و اقلام حفاظت فردی در کرونا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، جلسه‌ای با حضور دکتر حاجی محمودی معاون غذا و دارو، دکتر علامه معاون درمان دانشگاه، دکتر روئینی رئیس داروخانه‌های دانشکده داروسازی، دکتر کارگر مدیر نظارت و پایش فراورده‌های سلامت معاونت غذا و دارو، معاونین درمان بیمارستان‌های دانشگاه، برخی مدیران مجموعه داروخانه‌های بیمارستانی، روز دوشنبه 6 مرداد 99 در محل ستاد دانشگاه سالن حکیم برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر منان حاجی محمودی هدف از برگزاری جلسه را بیان کرد و گفت: تعاملات با معاونان درمان بیمارستان‌ها می‌تواند کمک بسیار مؤثری در حوزه دارو و تجهیزات برای معاونت غذا و دارو باشد.

سپس دکتر منا کارگر به مروری بر داروهای موجود در نسخه‌های مختلف دستورالعمل‌های کشوری درمان بیماران کرونا از اولین نسخه تا نسخه هفتم که تیرماه ابلاغ شد داشت و همچنین به ارائه گزارشی از مصرف داروهای مورداستفاده در درمان بیماری کرونا و نیز تعداد و هزینه اقلام حفاظت فردی مورداستفاده در بیمارستان‌ها از ابتدای اسفند تا انتهای تیرماه پرداخت و هزینه‌های دارو و تجهیزات مصرفی به ازای تخت روز بستری بیماران کرونایی در بیمارستان‌های مختلف را ارائه کرد و حاضرین در مورد آن به بحث و گفتگو پرداخت.

دکتر حاجی محمودی به بیان روند توزیع داروی رمدسیویر در دانشگاه‌های علوم پزشکی استان تهران اشاره کرد و فرایند فعلی دانشگاه در این حوزه و مشکلات آن موردبررسی قرار گرفت و پیشنهاد‌هایی در مورد تغییر فرایند فعلی و تحویل دارو به داروخانه‌های بیمارستانی مطرح و تغییراتی در این فرایند مصوب شد. سپس حاضرین مشکلات مرتبط با حوزه‌های دارو و اقلام حفاظتی را مطرح کردند.

در ادامه معاون غذا و دارو به بیان فرایند مجوزدهی و نظارت بر تولید ماسک‌های N95 از طرف وزارت صنعت و معدن از ابتدای اسفندماه اشاره و وضعیت فعلی مواد اولیه تولید ماسک‌های سه لایه در کارخانه‌ها و نحوه تأمین و تدارک ماسک‌ها برای بیمارستان‌ها در دانشگاه را تشریح کرد.

در ادامه با اشاره به نامه دکتر نمکی وزیر بهداشت به رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی اشاره کرد که در آن به‌ضرورت حضور یک داروساز به ازای هر صد تخت در بیمارستان برای بررسی اصالت دارو و تجهیزات مصرفی تأکید شده بود.

 وی تأکید کرد که با توجه به حساسیت موضوع لازم است که اگر دارو یا تجهیزاتی از خارج از بیمارستان تهیه‌شده باشد اصالت فراورده برای استفاده در بیمارستان بررسی و تائید شود.

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 244400
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه