• تاریخ انتشار : 1401/03/25 - 14:54

معرفی وب سایت جدید معاونت غذا و دارو به مدیران معاونت

نشستی با حضور معاون غذا و دارو و مدیر روابط عمومی دانشگاه با هدف معرفی وب سایت جدید معاونت غذا و دارو به مدیران این معاونت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، این نشست با حضور دکتر جلال غفارزاده معاون غذا و دارو، دکتر ماشاءاله ترابی مدیر روابط عمومی دانشگاه، مهندس سارا نعیمی رئیس اداره فناوری روابط عمومی دانشگاه، مدیران و روسای معاونت غذا و دارو روز دوشنبه 23 خرداد 1401 در محل سالن شورای این معاونت برگزار شد.
دکتر غفارزاده هدف از برگزاری این جلسه را معرفی وب سایت جدید معاونت و دریافت نظرات و پیشنهادات مدیران عنوان کرد.
در ادامه دکتر ترابی هدف از انتخاب معاونت غذا و دارو به عنوان پایلوت این طرح، عملکرد مطلوب معاونت غذا و دارو در زمینه بارگزاری اطلاعات در سایت در چند سال اخیر عنوان کرد.
وی افزود: ما در خصوص طراحی وب سایت بحث وبومتری دانشگاه را داریم و به همین علت یکپارچه سازی وب سایت ها را فراهم کردیم.
در ادامه مهندس نعیمی به معرفی قسمت های مختلف وب سایت معاونت غذا و دارو و تغییرات ایجاد شده پرداخت و مدیران پیشنهادات و نقطه نظرات خود را عنوان کردند.
در پایان تفاهم نامه وب سایت بین معاونت غذا و دارو و روابط عمومی دانشگاه امضا شد.