• تاریخ انتشار : 1398/02/29 - 11:30

قدردانی شهردار منطقه 12 تهران از مشاور اجرایی معاونت غذا و دارو دانشگاه

علی محمدسعادتی شهردار منطقه 12 تهران از تلاش های مجدانه و عملکرد خستگی ناپذیر دکتر نجاریان مشاور اجرایی معاونت غذا و دارو در برنامه های جلب مشارکت مردمی و بهبود کیفیت زندگی شهروندان عزیز در هفته سلامت قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، علی محمدسعادتی شهردار منطقه 12 تهران از تلاش های مجدانه و عملکرد خستگی ناپذیر دکتر نجاریان مشاور اجرایی معاونت غذا و دارو در هفته سلامت قدردانی کرد.
متن تقدیر نامه به شرح ذیل است:
جناب آقای دکتر نجاریان
حیات جامعه اسلامی در این است که همگان در آن، از نعمتهای الهی بهره مند گشته و تا آنجا که توان دارند به دیگران خدمت نمایند. به شکرانه توفیق خدمتگزاری شایسته است از تلاش های مجدانه، نیت صادقانه و عملکرد خستگی ناپذیر شما در پیشبرد اهداف و برنامه های جلب مشارکت مردمی و بهبود کیفیت زندگی شهروندان عزیز در هفته سلامت تقدیر و تشکر نموده و از خداوند متعال توفیقات روزافزون شما را مسئلت می نماییم.
علی محمد سعادتی
شهردار منطقه