از خرید و مصرف فراورده های فله ای در سفر خودداری کنید
جلسه آموزشی پیشگیری از مسمومیت های غذایی در سفر با هدف ارتقاء آگاهی و سلامت جامعه در مدرسه دخترانه امام خامنه ای برگزار شد.
تشکیل کمیته FSMS در سال جاری
FSMS (سیستم مدیریت ایمنی غذایی) یک رویکرد سیستماتیک برای کنترل خطرات ایمنی مواد غذایی در یک تجارت مواد غذایی به منظور اطمینان از ایمن بودن غذا برای خوردن است.
جمع آوری فرآورده سنتی تقلبی کپسول کبد/شاهتره
جمع آوری فرآورده سنتی تقلبی کپسول کبد/شاهتره توسط سرپرست اداره کل فراورده های طبیعی ،سنتی و مکمل اطلاع رسانی شد.
ریکال شربت اپیوکاف - آرشام دارو
ریکال شربت اپیوکاف - آرشام دارو توسط سرپرست اداره کل فرآورده ای طبیعی، سنتی و مکمل اطلاع رسانی شد.
چهارمین نشست منطقه 10 آمایشی کشور برگزار شد
چهارمین نشست منطقه 10 آمایش کشوری با هدف طرح، بررسی دستورالعمل ها مرتبط با اقلام سلامت محور دارو و بررسی رسیدگی به شکایات در خصوص بخشنامه های صادره در حوزه سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی با حضور دکتر سید اسمعیل سادات ابراهیمی، صبح امروز 12 اسفند 1402 در سالن شورا معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
جلسه آموزش توصیههای دارویی و پیشگیری از مسمومیت در ایام نوروز برگزار شد
با توجه به تعطیلات ایام نوروز رعایت توصیه های دارویی و پیشگیری از مسمومیت در ایام نوروز می تواند باعث ارتقاءسطح سلامت و کاهش آسیب های ناشی از مسمومیت درجامعه گردد.
اطلاع رسانی فعالیت داروخانه ها در تعطیلات نوروز 1403
فعالیت داروخانه ها در تعطیلات نوروز 1403توسط مدیر کل امور دارو و مواد تحت کنترل اطلاع رسانی شد.
برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از مسمومیت های غذایی در سفر
جلسه آموزشی پیشگیری از مسمومیت های غذایی در سفر با هدف ارتقاء آگاهی و سلامت جامعه در مدرسه امام خامنه ای برگزار شد.
جلسه آموزش مدیریت و اصول تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان برگزار شد
کارشناس تغذیه اداره نظارت و پایش فرآورده های سلامت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به نقش موثر روزه داری بر سلامت افراد به بیان توصیه های مهم تغذیه ای در ماه رمضان پرداخت.
برگزاری دوره آموزشی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC
دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC و ثبت منبع جهت مسئولین فنی کارخانجات و کارگاه ها به صورت مجازی در راستای برنامه های حوزه مدیریت غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی و با هدف توانمند سازی مسئولین فنی وبه روز رسانی دانش فنی، کارشناسان برگزار شد.