• تاریخ انتشار : 1401/08/03 - 11:41
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 212
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

جلسه بررسی جزئیات استاندارد سازی اجرای طرح دارورسان

جلسه بررسی جزئیات استانداردسازی اجرای طرح دارورسان با حضور معاون غذا و دارو و مدیر کل بیمه سلامت استان تهران در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، این جلسه با حضور دکتر جلال غفارزاده معاون غذا و دارو، دکتر علیرضا نمازی مدیر کل بیمه سلامت استان تهران، دکتر ابوالفضل نجاریان مشاور اجرایی، دکتر مهشید مظفری مدیر نظارت بر امور دارویی و مخدر، دکتر حنانه برادران سرپرست مدیریت و پایش مصرف فرآورده های سلامت معاونت غذا و دارو و نمایندگانی از بیمه سلامت و مجموعه داروخانه های دانشکده داروسازی روز چهارشنبه 27 مهر 1401 در محل دفتر معاون غذا و دارو برگزار شد.
دکتر غفارزاده در ابتدای جلسه ضمن خیرمقدم به حاضرین از پیگیری های دکتر نمازی در اجرای این طرح قدردانی کرد و گفت: اجرای طرح دارورسان لطف خدا بود و حاکمیت هم از این طرح حمایت می کند.
در ادامه معاون غذا و دارو هدف از اجرای این طرح را دسترسی آسان بیماران خاص به داروهای مصرفی و ارتقا خدمات دارویی ارائه شده عنوان کرد و گفت: جامعه هدف، بیماران داوطلب دچار MS تحت پوشش بیمه سلامت که دارای نسخه الکترونیک هستند؛ می باشند.
وی افزود: برای شروع این طرح، جامعه هدف بیماران، بستر انجام خدمت، نحوه استفاده حداکثری از ظرفیت داروسازان عمومی و بالینی دانشگاه در راستای ارتقا ایمنی دارویی بیماران و ... مورد بررسی قرار گرفت تا اجرای این طرح با کمترین مشکل آغاز شود.
دکتر غفارزاده در ادامه گفت: استاندارد مدل پیشنهادی برای اجرای طرح، سطح بندی شده و در 2 سطح خدمات سطح 1 شامل دارورسانی با حضور داروساز بر بالین بیمار و سطح 2 به صورت دارورسانی کاملا مجازی تعریف شده است.
معاون غذا و دارو افزود: برای اجرای این طرح می توان از توان داروخانه های توزیع کننده داروهای MS تحت پوشش این دانشگاه که مکان فیزیکی و نیروی انسانی انجام طرح در آن وجود دارد استفاده کرد و در حال حاضر برای شروع کار مجموعه داروخانه های 13 آبان به عنوان پایلوت انتخاب شده است.
وی در ادامه در خصوص راه ارتباطی بیمار با پزشک و داروساز، نحوه انجام ویزیت پزشکی و دارویی، وظایف داروخانه و مرکز دارورسان، نحوه بسته بندی، نحوه ارسال ایمن دارو، پلتفرم های مناسب برای ارتباط بیمار با داروساز، مسئولیت بیمار و وظایف بیمه توضیحاتی ارائه داد و خاطرنشان کرد: تمامی این موارد به طور کامل بررسی و نیاز سنجی شده است.
دکتر غفارزاده گفت: یکی از وظایف معاونت غذا و دارو تشکیل تیم درمانی متشکل از پزشک، داروساز بالینی و داروساز عمومی آموزش دیده شده در فیلد مورد نظر و لینک کردن داروساز به پزشک معالج و بیمار و تعیین داروخانه مورد نظر و ارتباط آن با  بیمار است؛ که در حال حاضر قالب افراد برای اجرای این طرح اعلام آمادگی کرده اند.
معاون غذا و دارو گفت: به دلیل مستندسازی اقدامات، فرم هایی تهیه شده است که در دسترس بیماران قرار خواهد گرفت.
در ادامه دکتر نمازی گفت: برای اجرای این طرح، بیمه سلامت پیش قدم شد تا بتواند از افراد تحت پوشش بیمه سلامت را حمایت کند اما برای اجرای درست و رسیدن به نتیجه مطلوب نیاز بود جزئیات کار را بدانیم به همین دلیل با دانشگاه علوم پزشکی تهران، معاونت غذا و دارو و سیزده آبان وارد مذاکره شدیم.
مدیر کل بیمه سلامت در ادامه افزود: ما می خواستیم یک خدمتی را انجام دهیم و در ابتدا بهترین مورد، بیماران خاص و بهترین داروخانه برای اجرا داروخانه سیزده آبان بود.
وی در ادامه گفت: یکی از محاسن داروخانه سیزده آبان این است که در راستای اجرای این طرح می تواند هم مشاوره و هم نظر سنجی از بیماران را انجام دهد.   
در ادامه حاضرین جلسه پیشنهادات خود را به منظور اجرای هرچه بهتر طرح عنوان کردند.
این طرح از روز شنبه 30 مهر 1401 به صورت آزمایشی آغاز و روز سه شنبه 3 آبان 1401 با حضور معاون اول رئیس جمهور و وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رونمایی خواهد شد.

  • گروه خبری : اخبار مدیریت دارو,اخبار معاونت,اخبار مدیریت نظارت و پایش فراورده های سلامت
  • کد خبر : 226961
مدیر سایت
تهیه کننده:

مدیر سایت

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه