• تاریخ انتشار : 1402/06/06 - 13:03
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 344
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جلسه آموزش کنترل فرآورده های سلامت محور

جلسه آموزش کنترل فرآورده های سلامت محور با هدف امکان ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت فرآورده های سلامت محور، صبح امروز 6 شهریور 1402دربوستان لاله برگزار شد.

برگزاری جلسه آموزش کنترل فرآورده های سلامت محور

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو؛ جلسه آموزش کنترل فرآورده های سلامت محور به همت مدیریت پایش و نظارت فرآورده های سلامت با هدف امکان ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت فرآورده های سلامت محور، د ر بوستان لاله برگزار شد.

دراین جلسه آموزشی دکتر ریحانه حاجی شاه کارشناس دارویی  به معرفی فرآورده های سلامت محورو نحوه شناسائی فرآورده های اصیل و فرآیند کنترل اصالت کالای سلامت محور جهت آشنایی عموم توضیحاتی را به تفضیل ارائه داد.

 وی افزود: فراورده اصیل فرآورده ای است که از طریق مسیر و شبکه مجاز مورد تایید و تعریف سازمان غذا و دارو تامین و تدارک گردیده است و در حلقه های مختلف زنجیره تامین تا عرضه و حتی بعد از آن دارای صاحب و مسئول مشخص و پاسخگو بوده و امکان ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت بر آنها جاری است .

دکتر حاجی در ادامه به معرفی مشخصات برچسب و نحوه رهگیری شناسایی اصالت کالا و روش های بررسی فرآورده های سلامت محور و معرفی نرم افزار ttac پرداخت.

 

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت,اخبار مدیریت نظارت و پایش فراورده های سلامت
  • کد خبر : 245049
روابط عمومی
تهیه کننده:

روابط عمومی

تصاویر

برگزاری جلسه آموزش کنترل فرآورده های سلامت محور برگزاری جلسه آموزش کنترل فرآورده های سلامت محور

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه