لیست اخبار صفحه :153
پوستر راه های کاهش مصرف نمک
پوستر غذائی،آرایشی و بهداشتی

پوستر راه های کاهش مصرف نمک

آگاهی از سدیم موجود در مواد غذایی و استفاده از روش های جدید تهیه غذاها میتواند در رسیدن به هدف کاهش مصرف سدیم کمک کند.

قدردانی از کارکنان معاونت غذا و دارو در راستای تکریم و صیانت از حقوق ارباب رجوع

قدردانی از کارکنان معاونت غذا و دارو در راستای تکریم و صیانت از حقوق ارباب رجوع

معاون غذا و دارو از احساس مسئولیت پذیری و صبر و شکیبایی در تسریع امور محوله به موقع و به نحو احسن و ارتباط خوب و سازنده با ارباب رجوع به منظور پیشبرد اهداف معاونت با اهدای لوح سپاس از کارکنان این معاونت قدردانی کرد.

آموزش مجازی راه های پیشگیری از مسمومیت غذایی ویژه والدین دانش آموزان دبستان شهید منتظری

آموزش مجازی راه های پیشگیری از مسمومیت غذایی ویژه والدین دانش آموزان دبستان شهید منتظری

آموزش مجازی راهکار پیشگیری از مسمومیت غذایی با هدف افزایش آگاهی در خصوص تعریف مسمومیت غذایی، دلایل ایجاد، علائم آن و اقدامات لازم هنگام وقوع مسمومیت، در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه