• تاریخ انتشار : 1402/04/05 - 12:56
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 480
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری جلسه آموزش جهت پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر

جلسه اموزش پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر برای کارگران،روز دوشنبه 5 تیر 1402 در شرکت ایران خودرو دیزل برگزار شد.

برگزاری جلسه آموزش جهت پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، جلسه اموزش پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر برای کارگران باهدف کاهش میزان سوءمصرف،وابستگی به مواد و کاهش آسیب ناشی از مصرف مواد، افزایش آگاهی و ارتقاء نگرش کارگران وکاهش آسیب های روانی اجتماعی ناشی از سوء مصرف مواد برگزار شد.

در این جلسه دکتر دهاقین کارشناس دارویی معاونت غذا و دارو گفت: اعتیاد به مواد مخدر یک بیماری پیچیده و مزمن است که مشخصه آن جستجو و مصرف مواد مخدر است که علیرغم پیامدهای مضر، کنترل آن دشوار بوده و معمولا ترک آن چیزی بیش از نیت خوب یا اراده قوی نیاز دارد.

وی افزود: اصرار به استفاده از دارو هر روز یا چند بار در روز، مصرف مواد مخدر بیشتر از خواسته فرد و برای مدت طولانی تر از آنچه فرد فکر میکند، همراه داشتن داروی موردنظر به صورت دائمی و تهیه آن حتی در شرایط عدم توانایی مالی،استفاده از موادمخدر با وجود مشکل در محل کار و یا سرزنش خانواده و دوستان، گذراندن زمان بیشتر در تنهایی، دزدی، دروغگویی و انجام کارهای خطرناک مانند رانندگی پس از استفاده از مواد مخدر یا داشتن رابطه جنسی ناایمن و احساس بیماری زمانی که فرد میخواهد ترک کند از علائم هشدار دهنده اعتیاد است.

دکتر حاجی شاه کارشناس دارویی معاونت غذا و دارو نیز در ادامه یادآور شد: مواد مخدر و دارو های اعتیاد آور مانند هروئین، کوکائین، اکستازی، کروکودیل، ماریجوانا، LSD شیوع مصرف بیشتری دارد.

وی گفت: افرادی که در حال بهبودی از اختلالات مصرف مواد هستند، حتی پس از سال ها عدم مصرف دارو در معرض خطر بیشتری برای بازگشت به مصرف مواد هستند.

دکتر حاجی شاه خاطر نشان کرد: بیماران دچار مشکلات روانی مانند افسردگی، اختلال کمبود توجه بیش فعالی و اختلال دوقطبی در معرض خطر بیشتر برای اعتیاد به هروئین هستند.

وی همچنین در خصوص عوارض اثرات کوکائین در بدن افراد گفت: حساسیت شدید به لمس، صدا و بینایی، احساس شادی شدید، عصبانیت، تحریک پذیری پارانویا و کاهش اشتها  از اثرات کوتاه مدت و مشکلات جدی از جمله سردرد، تشنج، بیماری قلبی، حمله ی قلبی و سکته مغزی، مشکلات خلقی، مشکلات جنسی، آسیب پذیری ریه، ایدز یا هپاتیت، مشکلات روده ای، از دست دادن بویایی، خونریزی بینی، آبریزش بینی و مشکل در بلع از اثرات طولانی مدت مصرف کوکائین است.

  • گروه خبری : اخبار معاونت,اخبار مدیریت نظارت و پایش فراورده های سلامت
  • کد خبر : 236995
پریسا کریمی
تهیه کننده:

پریسا کریمی

تصاویر

برگزاری جلسه آموزش جهت پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر برگزاری جلسه آموزش جهت پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر برگزاری جلسه آموزش جهت پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر برگزاری جلسه آموزش جهت پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر برگزاری جلسه آموزش جهت پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر برگزاری جلسه آموزش جهت پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر برگزاری جلسه آموزش جهت پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر برگزاری جلسه آموزش جهت پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه