به همت اداره نظارت بر موادغذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو:
جلسه آموزشی بهداشت و ایمنی مواد غذایی برگزار شد
جلسه آموزشی بهداشت و ایمنی مواد غذایی برای کارشناسان تغذیه در شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، صبح امروز 7 خرداد 1403 به مناسبت روز جهانی شیر( 11 خرداد) ،جلسه آموزشی بهداشت و ایمنی مواد غذایی با حضور مهندس بیتا نافعی کارشناس اداره نظارت بر موادغذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو برای کارشناسان تغذیه در شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری برگزار شد.
در ابتدای این جلسه مهندس نافعی گفت : بهداشت مواد غذایی عبارت است از رعایت کلیه موازین بهداشتی در تمامی مراحل فرآوری، تولید، نگهداری، حمل و نقل و عرضه مواد غذایی تا ماده غذایی سالم و با کیفیت مطلوب به دست مصرف کنندگان برسد.
وی افزود: از جمله شیوه های نگهداری مواد غذایی می توان به استفاده از سرمای 4 درجه، تهیه کنسرو، خشک کردن، استفاده از نمک، غلیظ کردن و افزایش فشار اسمزی و ... اشاره کرد.
کارشناس تغذیه در ادامه در خصوص چهار مرحله بهداشت و ایمنی مواد غذایی مبنی بر تمیز کردن دستها و ظروف و وسایل کار، جدا نگه داشتن اقلام خام از پخته و جابجا نکردن آلودگی ها، طبخ مواد غذایی به شکل کامل و سرد کردن به شکل صحیح توضیحاتی را ارائه نمود.
وی همچنین در خصوص بهداشت شیر و فرآورده های آن، بهداشت فرآورده های گوشتی (گوشت قرمز، مرغ، ماهی، سوسیس و کالباس)، بهداشت روغن، روش های صحیح نگهداری تخم مرغ و برنج توصیه های لازم را به تفصیل بیان کرد.
توضیح اینکه : در پایان نیز در خصوص نشانگر رنگی و توجه به آن هنگام خرید اقلام بسته بندی توضیحات لازم داده شد .
ارسال به دوستان