به همت اداره نظارت بر موادغذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو:
برگزاری جلسه آموزشی بهداشت و ایمنی موادغذایی
جلسه آموزشی بهداشت و ایمنی مواد غذایی برای سالمندان با هدف آشنایی با نشانگر رنگی و برچسب اصالت برروی محصولات در سرای محله بهجت آباد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، صبح امروز 18 شهریور 1403 جلسه آموزشی بهداشت و ایمنی مواد غذایی با حضور مهندس عقیل دستباز کارشناس اداره نظارت بر موادغذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو برای سالمندان در سرای محله بهجت آباد برگزار شد.
در ابتدای این جلسه مهندس دستباز گفت : بهداشت مواد غذایی عبارت است از رعایت کلیه موازین بهداشتی در تمامی مراحل تولید، نگهداری، حمل و نقل و عرضه مواد غذایی تا ماده غذایی سالم و با کیفیت مطلوب به دست مصرف کنندگان برسد.
وی افزود: از جمله شیوه های نگهداری مواد غذایی می توان به استفاده از سرمای 4 درجه، تهیه کنسرو، خشک کردن، استفاده از نمک، غلیظ کردن و ... اشاره کرد.
وی همچنین در خصوص بهداشت شیر و فرآورده های آن، بهداشت فرآورده های گوشتی (گوشت قرمز، مرغ، ماهی، سوسیس و کالباس)، بهداشت روغن توصیه های لازم را به تفصیل بیان کرد.
مهندس دستباز در ادامه در خصوص چهار مرحله بهداشت و ایمنی مواد غذایی مبنی بر تمیز کردن دستها و ظروف و وسایل کار، جدا نگه داشتن اقلام خام از پخته و جابجا نکردن آلودگی ها، طبخ مواد غذایی به شکل کامل و سرد کردن به شکل صحیح توضیحاتی را ارائه نمود.
توضیح اینکه : در پایان نیز در خصوص نشانگر رنگی و توجه به آن هنگام خرید اقلام بسته بندی توضیحات لازم داده شد .
ارسال نظر