لیست اخبار صفحه :1
جلسه آموزشی اصول ایمنی مواد غذایی
به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا:

جلسه آموزشی اصول ایمنی مواد غذایی

جلسه آموزشی اصول ایمنی مواد غذایی با هدف ارتقاء سطح آگاهی برای عموم مردم در سرای محله اسکندری برگزار شد.

غرفه آموزشی بهداشت و ایمنی مواد غذایی برپاشد
به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا:

غرفه آموزشی بهداشت و ایمنی مواد غذایی برپاشد

به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا و به منظور ارتقاء سطح آگاهی افراد، غرفه آموزشی با محوریت معرفی بهداشت و ایمنی مواد غذایی، برچسب اصالت کالا و نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای برپاشد.

پیام معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا

پیام معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا

دکتر زهرا جهانگرد رفسنجانی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی روز جهانی ایمنی غذا را که با شعار "ایمنی غذا، سرمایه گذاری برای تولید مبتنی بر دانش" است را تبریک گفت و نوشت: این روز یادآور نقش حیاتی دانش و تحقیقات علمی در شناسایی خطرات، توسعه روش‌های پیشگیری از مسمومیتهای غذایی و بهبود استانداردهای ایمنی غذا است. تولید مبتنی بر دانش باعث ارتقای کیفیت و کارایی تولید می شود. کاهش هزینه ها را بدنبال دارد و به نوآوری و توسعه در صنعت غذایی کمک می کند.

چهارمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی، در سال جاری

چهارمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی، در سال جاری

چهارمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی، در سال جاری با هدف صدور و تمدید پروانه های بهداشتی ساخت، پروانه های مسئولین فنی و پروانه های بهره برداری بهداشت و اخذ کد های ثبت منبع در سالن شورا معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

وبینار آشنایی با شیوه پرداخت تعرفه بر مبنای ماده 24 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت
به همت مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی:

وبینار آشنایی با شیوه پرداخت تعرفه بر مبنای ماده 24 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت

وبینار آشنایی با شیوه پرداخت تعرفه بر مبنای ماده 24 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت، از طریق درگاه های معتبر سازمان در واحدهای غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی توسط مهندس مومنیان مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی و کارشناسان معاونت در سالن شورا معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

برگزاری دوره آموزش مجازی توجیهی بدوخدمت برای مسئولین فنی واحدهای تولیدی غذایی آشامیدنی آرایشی بهداشتی
به همت مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی:

برگزاری دوره آموزش مجازی توجیهی بدوخدمت برای مسئولین فنی واحدهای تولیدی غذایی آشامیدنی آرایشی بهداشتی

دوره آموزش مجازی توجیهی بدوخدمت برای مسئولین فنی واحدهای تولیدی غذایی آشامیدنی آرایشی بهداشتی با حضور مهندس مومنیان مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی و کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه در سالن شورا معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار گردید.

وبینار آشنایی با دستورالعمل اجرایی غذاهای عملگرا و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی

وبینار آشنایی با دستورالعمل اجرایی غذاهای عملگرا و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی

وبینار آشنایی با دستورالعمل اجرایی غذاهای عملگرا و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی با هدف ارتقتء دانش و مهارت مسئولین فنی در سالن شورا معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار گردید.

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه
Close menu