14 مورد یافت شد
https://fdo.tums.ac.ir/video/غذای-سالم-،-آینده-ای-بهتر-
نشانگر رنگی تغذیه ایمهندس_کسری_مومنیانتامز_جی_سیمدیریت_نظارت_بر_مواد_غذایی_آرایشی_و_بهداشتی تهیه کننده: ادمین غذا لیست اخبار ارسال به دوستان متن داخل تصویر را وارد کنید...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-غذا/برگزاری-دوره-آموزشی-با-عنوان-خرید-سالم-و-آگاهانه-دانش-آموزان
نشانگر رنگی تغذیه ای، تاریخ تولید و انقضا، نشانی کارخانه و ... برگزار شد. در ابتدا مهندس نافعی به دانش آموزان در خصوص ویژگی های نشانگر رنگی و شاخص های انرژی، قند و چربی و نمک و اسیدچرب ترانس و انتخاب آگاهانه از طریق توجه رنگ شاخص ها توضیحاتی را به تفصیل...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-غذا/برپایی-غرفه-اطلاعرسانی-معاونت-غذا-و-دارو-دانشگاه-تهران-در-میدان-راه-آهن-
برپایی غرفه اطلاعرسانی معاونت غذا و دارو دانشگاه تهران در میدان راه آهن به مناسبت هفته سلامت برپایی غرفه اطلاعرسانی معاونت غذا و دارو دانشگاه تهران در میدان راه آهن به مناسبت هفته سلامت، غرفه آموزشی و سلامت از سوی اداره نظارت بر موادغذایی، آرایشی و...
https://fdo.tums.ac.ir/video/نشانگر-رنگی-تغذیهای-راهنمای-سلامت-روی-محصولات-غذایی
نشانگر رنگی تغذیهای راهنمای سلامت روی محصولات غذایی نشانگر رنگی تغذیهای راهنمای سلامت روی محصولات غذایی --> کد خبر : 263939 تاریخ انتشار : 1403/02/04 - 12:52 تعداد بازدید : -->...
https://fdo.tums.ac.ir/news/برپایی-غرفه-آموزشی-معاونت-غذا-و-دارو-به-مناسبت-هفته-سلامت-در-مترو-حضرت-ولیعصر(عج)
نشانگر رنگی، نکات مهمی که هنگام خرید محصولات غذایی باید به آنها توجه شود، اطلاعات لازم بر روی محصولات غذایی و آشامیدنی تولید داخل و مفهوم رنگ در نشانگرهای رنگی داده شد. توضیح اینکه: پمفلت های کاهش مصرف قند، نمک و چربیها، افزایش فعالیت و تحرک،...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-غذا/برگزاری-برنامه-آموزش-تغذیه-سالم-و-آشنایی-با-نشانگر-رنگی-
نشانگر رنگی به مناسبت هفته سلامت و به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه: برگزاری برنامه آموزش تغذیه سالم و آشنایی با نشانگر رنگی در سومین روز از هفته سلامت برنامه آموزش تغذیه سالم و آشنایی با نشانگرهای رنگی ویژه دانش آموزان، در دبستان دخترانه علامه طباطبائی...
https://fdo.tums.ac.ir/news/جلسه-آموزشی-آشنایی-با-تغذیه-سالم-برگزار-شد
نشانگر رنگی تغذیهای، کاهش مصرف قند، نمک و چربی برگزار شد. --> به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو: صبح امروز 28 بهمن 1402 جلسه آموزشی آشنایی با تغذیه سالم و آموزش نشانگر رنگی در محل دارالقران شهید کریمی با حضور مهندس صادقی کارشناس اداره مدیریت نظارت...
https://fdo.tums.ac.ir/News/برگزاری-دوره-آموزشی-راهکارهای-کاهش-نمک-در-برنامه-غذایی-و-آشنایی-با-نشانگر-رنگی-
نشانگر رنگی به همت اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه: برگزاری دوره آموزشی راهکارهای کاهش نمک در برنامه غذایی و آشنایی با نشانگر رنگی ﺩﻭﺭﻩ ﺁﻣﻮﺯشی کاﻫﺶ مصرف نمک ﺩﺭ برنامه غذایی و آشنایی با نشانگر رنگی در طرح برچسب...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-غذا/برگزاری-دوره-آموزشی-آشنایی-با-راهکارهای-کاهش-نمک-در-برنامه-غذایی-و-آشنایی-با-نشانگر-رنگی-در-طرح-برچسب-موادغذایی-
نشانگر رنگی در طرح برچسب موادغذایی به همت اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه: برگزاری دوره آموزشی آشنایی با راهکارهای کاهش نمک در برنامه غذایی و آشنایی با نشانگر رنگی در طرح برچسب موادغذایی ﺩﻭﺭﻩ ﺁﻣﻮﺯشی کاﻫﺶ مصرف نمک ﺩﺭ...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-پایش-/وبینار-آموزش-آشنایی-با-مشخصات-برچسب-محصولات-داخلی-و-نشانگر-های-رنگی
نشانگر رنگی پرداخت و گفت: نشانگرهای رنگی تغذیهای که بر روی محصولات غذایی و آشامیدنی مشاهده میشود، درواقع یک راهنمای سریع است که باهدف افزایش آگاهی مصرفکنندگان، اصلاح الگوی مصرف و بهمنظور ارتقاء سلامت جامعه بر روی محصولات غذایی و...
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فایله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود