33 مورد یافت شد

غذای سالم ، آینده ای بهتر

https://fdo.tums.ac.ir/مطالب-آموزشی/غذای-سالم-،-آینده-ای-بهتر-

مواد غذایی، بهداشتی و آرایشی، نقش تغذیه را در پیشگیری از بیماری‌ها مهم خواند و تأکید کرد که با اصلاح الگوی مصرف و استفاده از نشانگر چراغ راهنما در بسته‌بندی مواد غذایی، می‌توان به انتخاب محصولات سالم‌تر کمک کرد. در این سیستم، اولویت...

نظارت دقیق و مقابله با محصولات قاچاق برای تضمین سلامت جامعه

https://fdo.tums.ac.ir/video/تأکید-بر-نظارت-دقیق-و-مقابله-با-محصولات-قاچاق-برای-تضمین-سلامت-جامعه/283753

مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی، با اشاره به اهمیت تغذیه سالم در سلامت جامعه بر لزوم نظارت دقیق بر محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی تاکید کرد و نقش آموزش را در ارتقای آگاهی عمومی مهم خواند و گفت: در این راستا گشت‌های ویژه‌ای برای مقابله با محصولات...

ایمنی مواد غذایی : مرحله چهارم : سرد کردن

https://fdo.tums.ac.ir/پوستر/ایمنی-مواد-غذایی--مرحله-چهارم-:-سرد-کردن-

مواد غذایی : مرحله چهارم : سرد کردن ایمنی مواد غذایی مرحله چهارم : سرد کردن --> کد خبر : 270136 تاریخ انتشار : 1403/04/11 - 13:14 تعداد بازدید : -->...

ایمنی مواد غذایی : طبخ تا دمای مناسب

https://fdo.tums.ac.ir/پوستر/ایمنی-مواد-غذایی-:-مرحله-سوم،-طبخ-تا-دمای-مناسب

مواد غذایی : طبخ تا دمای مناسب ایمنی مواد غذایی : مرحله سوم، طبخ تا دمای مناسب --> کد خبر : 270124 تاریخ انتشار : 1403/04/11 - 12:25 تعداد بازدید : -->...

جلسه آموزشی بهداشت و ایمنی مواد غذایی برگزار شد

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-غذا/جلسه-آموزشی-بهداشت-و-ایمنی-مواد-غذایی-برگزار-شد

مواد غذایی برگزار شد به همت اداره نظارت بر موادغذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو: جلسه آموزشی بهداشت و ایمنی مواد غذایی برگزار شد جلسه آموزشی بهداشت و ایمنی مواد غذایی برای کارشناسان تغذیه در شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری برگزار شد. --> به گزارش...

ایمنی مواد غذایی : مرحله دوم : جدا کردن

https://fdo.tums.ac.ir/News/ایمنی-مواد-غذایی-:-مرحله-دوم،-جدا-کردن/265432

مواد غذایی : مرحله دوم : جدا کردن ایمنی مواد غذایی : مرحله دوم، جدا کردن --> کد خبر : 265432 تاریخ انتشار : 1403/02/23 - 09:45 تعداد بازدید : --> بازدیدکنندگان...

ایمنی مواد غذایی : مرحله اول : تمیز کردن

https://fdo.tums.ac.ir/پوستر/ایمنی-مواد-غذایی-:-مرحله-اول–-تمیز-کردن

مواد غذایی : مرحله اول : تمیز کردن ایمنی مواد غذایی : مرحله اول- تمیز کردن --> کد خبر : 264242 تاریخ انتشار : 1403/02/08 - 12:14 تعداد بازدید : -->...

توصیه هایی در خصوص بهداشت مواد غذایی

https://fdo.tums.ac.ir/پوستر/توصیه-هایی-در-خصوص-بهداشت-مواد-غذایی

مواد غذایی توصیه هایی در خصوص بهداشت مواد غذایی --> کد خبر : 264217 تاریخ انتشار : 1403/02/08 - 10:47 تعداد بازدید : --> بازدیدکنندگان : {viewercounter}...

برگزاری جلسه توجیهی آئین نامه رفتار و پوشش حرفه ای و انضباطی کارشناسان جدید الورود

https://fdo.tums.ac.ir/news/برگزاری-جلسه-توجیهی-آئین-نامه-رفتار-و-پوشش-حرفه-ای-و-انضباطی-کارشناسان-جدید-الورود

مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور مدیر این اداره برگزار شد. --> به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو ، مهندس کسری مومنیان مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا...

تشکیل کمیته FSMS در سال جاری

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/تشکیل-کمیته-FSMS-در-سال-جاری

مواد غذایی در یک تجارت مواد غذایی به منظور اطمینان از ایمن بودن غذا برای خوردن است. --> به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو،کمیته FSMS دانشگاهی در تاریخ 15 اسفند 1402 با حضور دکتر سید اسمعیل سادات ابراهیمی معاون غذا و دارو و...

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه