هشتمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی معاونت غذا و دارو دانشگاه
هشتمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی با هدف بررسی پرونده های مربوط به صدور/ اصلاح و تمدید مجوزهای بهداشتی (پروانه ساخت، پروانه مسئول فنی و ...) ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و سایر موضوعات برگزار شد.
غرفه معاونت غذا و دارو در جشنواره غذای سالم
در حاشیه جشنواره غذای سالم، معاونت غذا و دارو با برپایی غرفهای به آموزش نشانگرهای رنگی و تغذیه به مدعوین پرداخت.
اعلام برنامههای هفته جهانی سلامت در معاونت غذا و دارو
در راستای شعار هفته سلامت امسال "سلامت ما، سلامت سیاره ما"، برنامه های هفته سلامت 1401 در معاونت غذا و دارو اعلام شد.
داروی با کیفیت با برچسب کنترل معتبر بخریم
بهترین روشی که می توانیم از تقلبی و اصل بودن محصولات سلامت محور مطمئن شویم.
اولین جلسه کمیسیون فنی و قانونی معاونت غذا و دارو دانشگاه در سال 1401
جلسهای باهدف بررسی پروندههای مربوط به صدور، اصلاح و تمدید مجوزهای بهداشتی (پروانه ساخت، پروانه مسئول فنی و ...) ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و سایر موضوعات برگزار و تصمیمات مقتضی اتخاذ شد.
آشنایی با برچسب ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت کالاهای سلامت محور
مصرف اقلام خوراکی، آرایشی و بهداشتی سالم یکی از بزرگترین دغدغه های جامعه امروز است. با توجه به اینکه بخش زیادی از این کالاها از کشور های دیگر وارد کشور ما می شود، کنترل و نظارت سازمانها از جمله سازمان غذا و دارو از محل تولید، حمل و نقل تا عرضه کالا بسیار حائز اهمیت است. یکی از راه های اطمینان از اصالت و سلامت این گونه کالاها وجود برچسب های اصالت بر روی کالا است.
گشت مشترک اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو با همکاری شبکه بهداشت اسلامشهر
گشت مشترک باهدف نظارت بر نیازهای بهداشتی جامعه برای پیشگیری از تقلب و قاچاق کالا در سطح عرضه ازجمله کمبودهای اقلام بهداشتی و پزشکی در سطح عرضه انجام شد.
گشت مشترک اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو با همکاری شبکه بهداشت جنوب
گشت مشترک اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو با همکاری شبکه بهداشت جنوب با هدف اجرای دستورالعمل تشدید برنامه ارزیابی و نظارت بر فروشگاههای سطح عرضه در حوزه سلامت در ایام نوروز انجام شد.
معاونت غذا و دارو
دوره سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO 22000:2018-الزامات هر سازمان در زنجیره غذا
دوره سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO 22000:2018-الزامات هر سازمان در زنجیره غذا با هدف افزایش برنامه ریزی، هدایت، گزارش و پیگیری ممیزی های مربوطه ویژه کارشناسان معاونت غذا و دارو برگزار شد.
طرح درج نشانگرهای رنگی چراغ راهنمای تغذیه و اصالت کالا بر روی فرآوردههای غذایی
ضرورت توجه به محتوا و کیفیت خوراکیها موجب شده وزارت بهداشت برای انتخاب هوشمندانه یک محصول، درج نشانگرهای چراغ راهنمای تغذیه و اصالت کالا بر روی بستههای مواد غذایی را در دستور کار قرار دهد.