لیست اخبار صفحه :10
اولین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی  در سال 1403برگزار شد

اولین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی در سال 1403برگزار شد

جلسه ‌ای با هدف بررسی پرونده های مربوط به صدور/ اصلاح و تمدید مجوزهای بهداشتی (پروانه ساخت، پروانه مسئول فنی و ...) ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و سایر موضوعات برگزار و تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید.

تشکیل کمیته FSMS در سال جاری

تشکیل کمیته FSMS در سال جاری

FSMS (سیستم مدیریت ایمنی غذایی) یک رویکرد سیستماتیک برای کنترل خطرات ایمنی مواد غذایی در یک تجارت مواد غذایی به منظور اطمینان از ایمن بودن غذا برای خوردن است.

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC

دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC و ثبت منبع جهت مسئولین فنی کارخانجات و کارگاه ها به صورت مجازی در راستای برنامه های حوزه مدیریت غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی و با هدف توانمند سازی مسئولین فنی و‌به روز رسانی دانش فنی، کارشناسان برگزار شد.

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه