3 مورد یافت شد

برگزاری دوره آموزشی راهکارهای کاهش نمک در برنامه غذایی و آشنایی با نشانگر رنگی

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-غذا/برگزاری-دوره-آموزشی-راهکارهای-کاهش-نمک-در-برنامه-غذایی-و-آشنایی-با-نشانگر-رنگی-

کاﻫﺶ مصرف نمک ﺩﺭ برنامه غذایی و آشنایی با نشانگر رنگی در طرح‌ برچسب موادغذایی ﺑﺎ ﻫﺪﻑ آشنایی سالمندان برگزار گردید. --> به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، معاونت غذا و دارو، مهندس بیتا نافعی کارشناس تغذیه اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و...

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با راهکارهای کاهش نمک در برنامه غذایی و آشنایی با نشانگر رنگی در طرح‌ برچسب موادغذایی

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-غذا/برگزاری-دوره-آموزشی-آشنایی-با-راهکارهای-کاهش-نمک-در-برنامه-غذایی-و-آشنایی-با-نشانگر-رنگی-در-طرح‌-برچسب-موادغذایی-

کاﻫﺶ مصرف نمک ﺩﺭ برنامه غذایی و آشنایی با نشانگر رنگی در طرح‌ برچسب موادغذایی ﺑﺎ ﻫﺪﻑ آشنایی دانش آموزان در مدرسه پسرانه گلبنگیان برگزار گردید. --> به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، معاونت غذا و دارو، کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی...

وبینار آموزشی راه های کاهش مصرف نمک ویژه دانش آموزان مدرسه بتول بقا

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/وبینار-آموزشی-راه-های-کاهش-مصرف-نمک-ویژه-دانش-آموزان-مدرسه-بتول-بقا

کاهش مصرف نمک ویژه دانش آموزان مدرسه بتول بقا وبینار آموزشی راه های کاهش مصرف نمک ویژه دانش آموزان مدرسه بتول بقا آموزش مجازی راه های کاهش مصرف نمک باهدف افزایش دانش آموزان مدرسه بتول بقا توسط کارشناس نظارت و پایش فرآورده‌های سلامت معاونت غذا و دارو...