1 مورد یافت شد
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-غذا/آموزشی-آشنایی-با-نشانگر-رنگی،-تغذیهای-و-برچسب-اصالت-کالا-در-بوستان-لاله-و-سرای-محله-جمالزاده
مهندس عقیل دستباز کارشناس اداره نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در ابتدای آموزش گفت: نشانگرهای رنگی تغذیهای بر روی محصولات غذایی و آشامیدنی مشاهده میشود و درواقع یک راهنمای سریع است که باهدف افزایش آگاهی مصرفکنندگان،...
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فایله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود