معاونت غذا و دارو | کلیدواژه

1 مورد یافت شد

دوره آموزشی مبانی و مفاهیم اولیه طعم دهنده ها و اسانس

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اطلاعیه-ها-مدیریت-غذا/برگزاری-دوره-آموزشی-مبانی-و-مفاهیم-اولیه-طعم-دهنده-ها-و-اسانس-در-سال-1404

مفاهیم اولیه طعم دهنده ها و اسانس برگزاری دوره آموزشی مبانی و مفاهیم اولیه طعم دهنده ها و اسانس در سال 1404 وبینار دو روزه مبانی و مفاهیم اولیه طعم دهنده ها و اسانس توسط مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی...

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه