1 مورد یافت شد
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اطلاعیه-ها-مدیریت-غذا/برگزاری-دوره-آموزشی-مبانی-و-مفاهیم-اولیه-طعم-دهنده-ها-و-اسانس-در-سال-1404
مفاهیم اولیه طعم دهنده ها و اسانس برگزاری دوره آموزشی مبانی و مفاهیم اولیه طعم دهنده ها و اسانس در سال 1404 وبینار دو روزه مبانی و مفاهیم اولیه طعم دهنده ها و اسانس توسط مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی...
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فایله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود