29 مورد یافت شد

ریکال فرآورده تزریقی هپارین

https://fdo.tums.ac.ir/اطلاعیه ها مدیریت دارو/ریکال-فرآورده-تزریقی-هپارین-

ریکال فرآورده تزریقی هپارین ریکال فرآورده تزریقی هپارین ریکال فرآورده تزریقی هپارین به سری ساخت های 0013 و 0014 توسط سرپرست اداره کل امور دارو و مواد تحت کنترل اطلاع رسانی شد. --> دریافت ریکال فرآورده تزریقی هپارین گروه خبری : اطلاعیه مدیریت دارو کد خبر...

برگزاری جلسه آموزشی الزامات اخذ مجوز مکمل های تغذیه ای و تشخیص مکمل های دارای مجوز

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-فراورده-های-طبیعی،-سنتی-و-مکمل/برگزاری-جلسه-آموزشی-الزامات-اخذ-مجوز-مکمل-های-تغذیه-ای-و-تشخیص-مکمل-های-دارای-مجوز

معاونت غذاو دارو، صبح امروز 21 خرداد 1403جلسه جلسه آموزشی الزامات اخذ مجوز مکمل های تغذیه ای و تشخیص مکمل های دارای مجوز با هدف آشنایی کارشناسان با نحوه ی اخذ مجوز ساخت و واردات مکمل های تغذیه ایی و نحوه اطمینان یافتن از سلامت این محصولات در سطح عرضه توسط...

برپایی غرفه اطلاع‌رسانی معاونت غذا و دارو دانشگاه تهران در میدان راه آهن

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-غذا/برپایی-غرفه-اطلاع‌رسانی-معاونت-غذا-و-دارو-دانشگاه-تهران-در-میدان-راه-آهن-

برپایی غرفه اطلاع‌رسانی معاونت غذا و دارو دانشگاه تهران در میدان راه آهن به مناسبت هفته سلامت برپایی غرفه اطلاع‌رسانی معاونت غذا و دارو دانشگاه تهران در میدان راه آهن به مناسبت هفته سلامت، غرفه آموزشی و سلامت از سوی اداره نظارت بر موادغذایی، آرایشی و...

به مناسبت هفته سلامت صبحانه سالم بین کارکنان معاونت غذا و دارو تهران توزیع شد

https://fdo.tums.ac.ir/News/به-مناسبت-هفته-سلامت-صبحانه-سالم-بین-کارکنان-معاونت-غذا-و-دارو-تهران-توزیع-شد/263959

به مناسبت هفته سلامت صبحانه سالم بین کارکنان معاونت غذا و دارو تهران توزیع شد به مناسبت هفته سلامت صبحانه سالم بین کارکنان معاونت غذا و دارو تهران توزیع شد به مناسبت هفته سلامت و تبیین اهداف سلامت‌محور و ترویج برخورداری از تغذیه سالم، توزیع صبحانه سالم...

جلسه ساب کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو برگزار شد

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-پایش-/جلسه-ساب-کمیته-تجویز-و-مصرف-منطقی-دارو-برگزار-شد

معاونت غذاو دارو، جلسه ساب کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو در تاریخ 15 اسفند 1402 با حضور دکتر حنانه برادران مدیر اداره واحد نظارت و پایش فراورده های سلامت محور، دکتر نجم الدین استاد یار گروه داروسازی بالینی و رییس بخش مراقبت‎های دارویی بیمارستان سینا،...

برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از مسمومیت های غذایی در سفر

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-پایش-/برگزاری-جلسه-آموزشی-پیشگیری-از-مسمومیت-های-غذایی-در-سفر-

برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از مسمومیت های غذایی در سفر برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از مسمومیت های غذایی در سفر جلسه آموزشی پیشگیری از مسمومیت های غذایی در سفر با هدف ارتقاء آگاهی و سلامت جامعه در مدرسه امام خامنه ای برگزار شد. --> به گزارش روابط عمومی...

برگزاری دومین دوره آموزشی آشنایی با ممیزی بر اساس استانداردISO-22000

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/برگزاری-دومین-دوره-آموزشی-آشنایی-با-ممیزی-بر-اساس-استانداردISO–22000

برگزاری دومین دوره آموزشی آشنایی با ممیزی بر اساس استانداردISO-22000 برگزاری دومین دوره آموزشی آشنایی با ممیزی بر اساس استانداردISO-22000 استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰ برای تمام شرکت هایی که به نوعی در فرایند تولید غذا نقش دارند نیز قابل اجرا و صدور گواهینامه است...

برپایی ایستگاه صلواتی در معاونت غذا و دارو دانشگاه

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-مناسبات-و-رویدادها/برپایی-ایستگاه-صلواتی-در-معاونت-غذا-و-دارو-دانشگاه-

برپایی ایستگاه صلواتی در معاونت غذا و دارو دانشگاه به مناسبت حلول ماه شعبان و میلاد فرخنده، مسعود و مبارک سه اختر آسمانی برپایی ایستگاه صلواتی در معاونت غذا و دارو دانشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت حلول ماه شعبان و میلاد فرخنده،...

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با ممیزی بر اساس استانداردISO-22000

https://fdo.tums.ac.ir/News/برگزاری-دوره-آموزشی-آشنایی-با-ممیزی-بر-اساس-استانداردISO–22000

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با ممیزی بر اساس استانداردISO-22000 برگزاری دوره آموزشی آشنایی با ممیزی بر اساس استانداردISO-22000 استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰ برای تمام شرکت هایی که به نوعی در فرایند تولید غذا نقش دارند نیز قابل اجرا و صدور گواهینامه است مثلا شرکت...

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با راهکارهای کاهش نمک در برنامه غذایی و آشنایی با نشانگر رنگی در طرح‌ برچسب موادغذایی

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-غذا/برگزاری-دوره-آموزشی-آشنایی-با-راهکارهای-کاهش-نمک-در-برنامه-غذایی-و-آشنایی-با-نشانگر-رنگی-در-طرح‌-برچسب-موادغذایی-

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با راهکارهای کاهش نمک در برنامه غذایی و آشنایی با نشانگر رنگی در طرح‌ برچسب موادغذایی به همت اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه: برگزاری دوره آموزشی آشنایی با راهکارهای کاهش نمک در برنامه غذایی...

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه