3 مورد یافت شد

بازنگری حداکثر میزان باقیمانده قابل قبول آفت کش ها (MRLs) در محصولات کشاورزی و دامی

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اطلاعیه-ها-مدیریت-آزمایشگاه/بازنگری-حداکثر-میزان-باقیمانده-قابل-قبول-آفت-کش-ها-(MRLs)-در-محصولات-کشاورزی-و-دامی

محصولات کشاورزی و دامی بازنگری حداکثر میزان باقیمانده قابل قبول آفت کش ها (MRLs) در محصولات کشاورزی و دامی حداکثر میزان باقیمانده قابل قبول آفت کش ها (MRLs) در محصولات کشاورزی و دامی در مرداد 1402 توسط سازمان غذا و دارو بروزرسانی شد. --> بدین وسیله به...

نیترات از راه آب آشامیدنی، گوشت های فرآوری شده و سبزیجات آلوده وارد بدن انسان می شود

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-مطالب-آموزشی-پایش/نیترات-از-راه-آب-آشامیدنی،-گوشت-های-فرآوری-شده-و-سبزیجات-آلوده-وارد-بدن-انسان-می-شود

محصولات کشاورزی با دستگاه HPLC با همکاری سازمان غذا و دارو، معاونت غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی تهران و زاهدان برگزار شد. --> به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، این دوره آموزشی روز سه شنبه 4 مرداد 1401 با حضور دکتر محسن...

برگزاری دوره آموزش تخصصی کشوری همسان سازی و اعتباربخشی انداره گیری نیترات در محصولات کشاورزی به روشHPLC

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-غذا/برگزاری-دوره-آموزش-تخصصی-کشوری-همسان-سازی-و-اعتباربخشی-انداره-گیری-نیترات-در-محصولات-کشاورزی-به-روشHPLC-

محصولات کشاورزی به روشHPLC برگزاری دوره آموزش تخصصی کشوری همسان سازی و اعتباربخشی انداره گیری نیترات در محصولات کشاورزی به روشHPLC دوره آموزشی همسان سازی و اعتباربخشی انداره گیری نیترات در محصولات کشاورزی به روش HPLC در راستای پیشبرد برنامه های آموزشی...