8 مورد یافت شد

برگزاری دوره آشنایی با شیوه پرداخت تعرفه بر مبنای ماده 24 قانون

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو اطلاعیه ها مدیریت غذا/برگزاری-دوره-آشنایی-با-شیوه-پرداخت-تعرفه-بر-مبنای-ماده-24-قانون-تنظیم-بخشی-از-مقررات-مالی-دولت

برگزاری دوره آشنایی با شیوه پرداخت تعرفه بر مبنای ماده 24 قانون برگزاری دوره آشنایی با شیوه پرداخت تعرفه بر مبنای ماده 24 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت وبینار آشنایی با شیوه پرداخت تعرفه بر مبنای ماده 24 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت، از...

برگزاری جلسه استقرار واحدهای غذایی و آشامیدنی در پارک های علم و فناوری و مراکز دانش بنیان

https://fdo.tums.ac.ir/News/برگزاری-جلسه-استقرار-واحدهای-غذایی-و-آشامیدنی-در-پارک-های-علم-و-فناوری-و-مراکز-دانش-بنیان

غذایی و آشامیدنی در پارک های علم و فناوری و مراکز دانش بنیان برگزاری جلسه استقرار واحدهای غذایی و آشامیدنی در پارک های علم و فناوری و مراکز دانش بنیان جلسه استقرار واحدهای غذایی و آشامیدنی به منظور تسهیل در امور صدور پروانه ها و بررسی ها و بررسی امکان...

برگزاری دوره آموزش مجازی ویژه مسئولین فنی

https://fdo.tums.ac.ir/اطلاعیه-های-مهم-غذا/برگزاری-دوره-آموزش-مجازی-ویژه-تمامی-مسئولین-فنی-غذایی،-آشامیدنی-،آرایشی-و-بهداشتی-با-امتیاز-آموزشی

برگزاری دوره آموزش مجازی ویژه مسئولین فنی برگزاری دوره آموزش مجازی ویژه تمامی مسئولین فنی غذایی، آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی با امتیاز آموزشی برگزاری وبینار آشنایی با دستور العمل صدور گواهی بهداشت جهت صادر کنندگان فراورده های غذایی،آشامیدنی، آرایشی و...

برگزاری وبینار آشنایی با سیستم اتوماسیون چارگون

https://fdo.tums.ac.ir/اطلاعیه-های-مهم-غذا/برگزاری-وبینار-آشنایی-با-سیستم-اتوماسیون-چارگون

غذایی و آشامیدنی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران --> وبینار آشنایی با سیستم اتوماسیون (چارگون) ویژه مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی آشامیدنی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران ¨ آشنایی با سیستم اتوماسیون و نحوه ایجاد کارتابل ¨ نحوه رؤیت نواقص...

برگزاری دوره آموزش مجازی مسئولین فنی با امتیاز آموزشی

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اطلاعیه-ها-مدیریت-غذا/برگزاری-دوره-آموزش-مجازی-مسئولین-فنی-با-امتیاز-آموزشی

غذایی و آشامیدنی دوره آموزش مجازی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC در حوزه غذایی و آشامیدنی ویژه مسئولین فنی واحد های تولید مواد غذایی و آشامیدنی در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد. 00/05/18 - 13:37 لیست اخبار [esprit:translate:Send to...

رئیس سازمان غذا و دارو: پنجره طلایی که امروزه برای ما ایجاد شده است راهی برای افزایش تعامل و همکاری بین ارگان های مختلف برای حل مشکلات مردم است

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-غذا/رئیس-سازمان-غذا-و-دارو:-پنجره-طلایی-که-امروزه-برای-ما-ایجاد-شده-است-راهی-برای-افزایش-تعامل-و-همکاری-بین-ارگان-های-مختلف-برای-حل-مشکلات-مردم-است

غذایی و آشامیدنی برگزار شد رئیس سازمان غذا و دارو: پنجره طلایی که امروزه برای ما ایجاد شده است راهی برای افزایش تعامل و همکاری بین ارگان های مختلف برای حل مشکلات مردم است دومین روز و اختتامیه اجلاس مدیران نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی سراسر کشور با حضور...

7 کارگروه در حاشیه اجلاس مدیران نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی سراسر کشور برگزار شد

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/7-کارگروه-در-حاشیه-اجلاس-مدیران-نظارت-بر-مواد-غذایی-و-آشامیدنی-سراسر-کشور-برگزار-شد

غذایی و آشامیدنی سراسر کشور برگزار شد 7 کارگروه در حاشیه اجلاس مدیران نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی سراسر کشور برگزار شد کارگروه های همایش مدیران نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی سراسر کشور با هدف آموزش و همفکری در راستای برنامه های اجلاس برگزار شد. --> به...

تغذیه سالم موجب سلامتی همه گروه های سنی خواهد شد

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-غذا/-تغذیه-سالم-موجب-سلامتی-همه-گروه-های-سنی-خواهد-شد

غذایی و آشامیدنی سراسر کشور برگزار شد تغذیه سالم موجب سلامتی همه گروه های سنی خواهد شد اجلاس مدیران نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی سراسر کشور با حضور دکتر بهرام دارایی معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رئیس سازمان غذا و دارو و دکتر حسین قناعتی رئیس...

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه
Close menu