1 مورد یافت شد
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-مطالب-آموزشی-مدیریت-غذا/هر-آنچه-باید-در-خصوص-رژ-لب-بدانیم-
رژلب علی الخصوص رژلب های مایع می باشد ، در رژلب های مات و خشک از موم و روغن کمتری استفاده میشود به همین دلیل کمرنگ تر و درخشش کمتری دارند. ترکیبات مضر در رژ لب: سرب: بسیاری از برندهای تولیدکننده رژ لب از سرب بهصورت غیرمستقیم در مواد...
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فایله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود