معاونت غذا و دارو | کلیدواژه

1 مورد یافت شد

آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اطلاعیه-ها-مدیریت-غذا/آشنایی-با-روشهای-ارزیابی-حسی-و-کاربرد-آن-در-صنعت-غذا-ویژه-مسئولین-فنی

روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا ویژه مسئولین فنی دوره مجازی آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا ویژه تمامی مسئولین فنی واحدهای تولیدی دارای 5 امتیاز آموزشی توسط معاونت غذا و...

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه