3 مورد یافت شد
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو اطلاعیه ها مدیریت غذا/برگزاری-دوره-آموزشی-مبانی-و-مفاهیم-اولیه-طعم-دهنده-ها-و-اسانس-در-سال-1404
دوره آموزشی مبانی و مفاهیم اولیه طعم دهنده ها و اسانس برگزاری دوره آموزشی مبانی و مفاهیم اولیه طعم دهنده ها و اسانس در سال 1404 وبینار دو روزه مبانی و مفاهیم اولیه طعم دهنده ها و اسانس توسط مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو اخبار مدیریت ها/برگزاری-دوره-آموزشی-و-بازآموزی-نحوه-صدور-و-تمدید-پروانه-های-ساخت-وسایل-پزشکی
برگزاری دوره آموزشی و بازآموزی نحوه صدور و تمدید پروانه های ساخت وسایل پزشکی برگزاری دوره آموزشی و بازآموزی نحوه صدور و تمدید پروانه های ساخت وسایل پزشکی دوره آموزشی و بازآموزی نحوه صدور و تمدید پروانه های ساخت وسایل پزشکی برای کارشناسان اداره تجهیزات...
https://fdo.tums.ac.ir/اخبارمعاونت غذا و دارو/برگزاری-دوره-آموزشی-آشنایی-با-ممیزی-بر-اساس-استانداردISO–22000
برگزاری دوره آموزشی آشنایی با ممیزی بر اساس استانداردISO-22000 برگزاری دوره آموزشی آشنایی با ممیزی بر اساس استانداردISO-22000 استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰ برای تمام شرکت هایی که به نوعی در فرایند تولید غذا نقش دارند نیز قابل اجرا و صدور گواهینامه است مثلا شرکت...
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فایله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود