معاونت غذا و دارو | کلیدواژه

6 مورد یافت شد

دوره آشنایی با بخشنامه الزامات فنی مایعات پاک کننده اسیدی

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اطلاعیه-ها-مدیریت-غذا/برگزاری-دوره-آشنایی-بابخشنامه-الزامات-فنی-مایعات-پاک-کننده-اسیدی،-قلیایی-و-سفید-کننده-های-کلرینه-و-فرآورده-های-سفید-کننده-کلردار-

دوره آشنایی با بخشنامه الزامات فنی مایعات پاک کننده اسیدی برگزاری دوره آشنایی بابخشنامه الزامات فنی مایعات پاک کننده اسیدی، قلیایی و سفید کننده های کلرینه و فرآورده های سفید کننده کلردار دوره مجازی آشنایی با بخشنامه الزامات فنی مایعات پاک کننده اسیدی،...

برگزاری دوره آموزش مجازی ویژه تمامی مسئولین فنی

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اطلاعیه-ها-مدیریت-غذا/برگزاری-دوره-آموزش-مجازی-ویژه-تمامی-مسئولین-فنی-غذایی،-آشامیدنی-،آرایشی-و-بهداشتی-

دوره آموزش مجازی ویژه تمامی مسئولین فنی برگزاری دوره آموزش مجازی ویژه تمامی مسئولین فنی غذایی، آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی وبینار دوره توجیهی بدو خدمت در تاریخ 31 اردیبهشت 1404دارای 5 امتیاز ویژه تمامی مسئولین فنی غذایی، آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی برگزار...

برگزاری دوره آموزش مجازی ویژه تمامی مسئولین فنی

https://fdo.tums.ac.ir/news/برگزاری-دوره-آموزش-مجازی-ویژه-تمامی-مسئولین-فنی-شاغل-در-واحدهای-غذایی،-آشامیدنی-(اردیبهشت-1404)

دوره آموزش مجازی ویژه تمامی مسئولین فنی برگزاری دوره آموزش مجازی ویژه تمامی مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی، آشامیدنی (اردیبهشت 1404) وبینار آشنایی با دستورالعمل اجرایی غذاهای عملگرا و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی در تاریخ 24 اردیبهشت 1404...

برگزاری دوره آموزش مجازی آشنایی با قوانین و مقررات مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو اخبار مدیریت غذا/برگزاری-دوره-آموزش-مجازی-آشنایی-با-قوانین-و-مقررات-مواد-غذایی،-آشامیدنی،-آرایشی-و-بهداشتی-

دوره آموزش مجازی آشنایی با قوانین و مقررات مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی برگزاری دوره آموزش مجازی آشنایی با قوانین و مقررات مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دوره آموزش مجازی آشنایی با قوانین و مقررات مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی...

برگزاری دوره آموزش مجازی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC در حوزه غذایی و آشامیدنی

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو اخبار مدیریت غذا/برگزاری-دوره-آموزش-مجازی-آشنایی-با-ثبت-منبع-در-سامانه-TTAC-در-حوزه-غذایی-و-آشامیدنی

دوره آموزش مجازی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC در حوزه غذایی و آشامیدنی برگزاری دوره آموزش مجازی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC در حوزه غذایی و آشامیدنی دوره آموزش مجازی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC در حوزه غذایی و آشامیدنی ویژه مسئولین فنی...

برگزاری دوره آموزش مجازی اصول برچسب گذاری مواد غذایی و آشامیدنی در معاونت غذا و دارو

https://fdo.tums.ac.ir/اخبارمعاونت غذا و دارو/برگزاری-دوره-آموزش-مجازی-اصول-برچسب-گذاری-مواد-غذایی-و-آشامیدنی-در-معاونت-غذا-و-دارو

دوره آموزش مجازی اصول برچسب گذاری مواد غذایی و آشامیدنی در معاونت غذا و دارو برگزاری دوره آموزش مجازی اصول برچسب گذاری مواد غذایی و آشامیدنی در معاونت غذا و دارو دوره آموزش مجازی اصول برچسب گذاری مواد غذایی و آشامیدنی ویژه مسئولین فنی واحد های تولید مواد...

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه