45 مورد یافت شد
https://fdo.tums.ac.ir/News/صفحه:3
لیست اخبار صفحه :3 به مناسبت 17 مهر روز جهانی تخم مرغ: آموزش نگهداری و نحوه مصرف صحیح تخم مرغ برای دانش آموزان 1403/07/17 - 10:54 به مناسبت روز جهانی تخم مرغ (17 مهر) مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه دانستنی های مهم در...
https://fdo.tums.ac.ir/news/جلسه-آموزش-نحوه-صحیح-گزارش-نویسی-برای-کارشناسان-دارویی-معاونت-غذا-و-دارو-دانشگاه-علوم-پزشکی-تهران
جلسه آموزش نحوه صحیح گزارش نویسی برای کارشناسان دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران جلسه آموزش نحوه صحیح گزارش نویسی برای کارشناسان دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران جلسه آموزش نحوه صحیح گزارش نویسی برای کارشناسان دارویی به...
https://fdo.tums.ac.ir/news/-وبینار-آشنایی-با-سیستم-اتوماسیون-اداری-چارگون-ویژه-مسئولین-فنی-شاغل-در-واحدهای-غذایی-آشامیدنی-برگزار-شد
وبینار آشنایی با سیستم اتوماسیون اداری چارگون ویژه مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی آشامیدنی برگزار شد به همت اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه: وبینار آشنایی با سیستم اتوماسیون اداری چارگون ویژه مسئولین فنی شاغل در...
https://fdo.tums.ac.ir/News/جشنواره-غذای-سالم-با-همکاری-شبکه-بهداشت-ری
جشنواره غذای سالم با همکاری شبکه بهداشت ری جشنواره غذای سالم با همکاری شبکه بهداشت ری --> کد خبر : 281657 تاریخ انتشار : 1403/07/28 - 13:30 تعداد بازدید : -->...
https://fdo.tums.ac.ir/news/جلسه-آموزشی-تجویز-و-مصرف-منطقی-محلول-های-تزریقی-حجیم(سرم)در-بیمارستان-امام-خمینی
جلسه آموزشی تجویز و مصرف منطقی محلول های تزریقی حجیم(سرم)در بیمارستان امام خمینی به همت اداره نظارت و پایش فراورده های سلامت: جلسه آموزشی تجویز و مصرف منطقی محلول های تزریقی حجیم(سرم)در بیمارستان امام خمینی جلسه آموزشی تجویز و مصرف منطقی محلول های حجیم...
https://fdo.tums.ac.ir/news/راهنمای-نشانگر-رنگی-تغذیه-ای-برای-یک-انتخاب-سالم-تر-در-مواد-غذایی
راهنمای نشانگر رنگی تغذیه ای برای یک انتخاب سالم تر در مواد غذایی به مناسبت هفته جهانی غذا: راهنمای نشانگر رنگی تغذیه ای برای یک انتخاب سالم تر در مواد غذایی به مناسبت هفته جهانی غذا، دوره آموزشی آشنایی با طرح برچسب مواد غذایی آشامیدنی و نشانگررنگی با هدف...
https://fdo.tums.ac.ir/news/برگزاری-پانزدهمین-پیش-کمیته-فنی-قانونی-غذایی-و-آشامیدنی،آرایشی-و-بهداشتی-
برگزاری پانزدهمین پیش کمیته فنی قانونی غذایی و آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی برگزاری پانزدهمین پیش کمیته فنی قانونی غذایی و آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی پانزدهمین پیش کمیته فنی قانونی غذایی و آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی در سال جاری با هدف برنامه ها ی روز جهانی...
https://fdo.tums.ac.ir/News/تشکیل-جلسه-شورای-مدیران-در-سال-1403
تشکیل جلسه شورای مدیران در سال 1403 تشکیل جلسه شورای مدیران در سال 1403 جلسه شورای مدیران معاونت غذا و دارو دانشگاه با حضور دکتر زهرا جهانگرد رفسنجانی سرپرست معاونت غذا و دارو و مدیران این حوزه برگزار گردید. --> به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی...
https://fdo.tums.ac.ir/news/اطلاع-رسانی-جمع-آوری-فرآورده-پروتئین-وی-100%-با-سری-ساخت-C3–W1402007001
اطلاع رسانی جمع آوری فرآورده پروتئین وی 100% با سری ساخت C3-W1402007001 اطلاع رسانی جمع آوری فرآورده پروتئین وی 100% با سری ساخت C3-W1402007001 اطلاع رسانی در خصوص جمع آوری فرآورده پروتئین وی 100% با سری ساخت C3-W1402007001توسط سرپرست معاونت غذا و دارو...
https://fdo.tums.ac.ir/news/بررسی-48-پرونده-در-چهاردهمین-کمیسیون-فنی-قانونی-غذایی-و-آشامیدنی-
بررسی 48 پرونده در چهاردهمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی بررسی 48 پرونده در چهاردهمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی جلسه ای با هدف صدور و تمدید پروانه های بهداشتی ساخت، پروانه های مسئولین فنی و پروانه های بهره برداری بهداشت و اخذ کد های ثبت...
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فایله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود