پیام معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا
دکتر زهرا جهانگرد رفسنجانی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی روز جهانی ایمنی غذا را که با شعار "ایمنی غذا، سرمایه گذاری برای تولید مبتنی بر دانش" است را تبریک گفت و نوشت: این روز یادآور نقش حیاتی دانش و تحقیقات علمی در شناسایی خطرات، توسعه روشهای پیشگیری از مسمومیتهای غذایی و بهبود استانداردهای ایمنی غذا است. تولید مبتنی بر دانش باعث ارتقای کیفیت و کارایی تولید می شود. کاهش هزینه ها را بدنبال دارد و به نوآوری و توسعه در صنعت غذایی کمک می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، دکتر زهرا جهانگرد رفسنجانی معاون غذا و دارو دانشگاه، در پیامی ضمن تبریک روز جهانی ایمنی غذا نوشت: این روز که توسط سازمان ملل متحد، با همکاری سازمان بهداشت جهانی (WHO) و سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (FAO) تعیین شده است،با هدف افزایش آگاهی عمومی در مورد اهمیت ایمنی مواد غذایی و ترویج اقدامات لازم برای پیشگیری،شناسایی و مدیریت خطرات ناشی از غذا گرامی داشته می شود.
روز جهانی ایمنی غذا در سال 2025 با شعار "ایمنی غذا، سرمایه گذاری برای تولید مبتنی بر دانش"، یادآور نقش حیاتی دانش و تحقیقات علمی در شناسایی خطرات، توسعه روشهای پیشگیری از مسمومیت های غذایی و بهبود استانداردهای ایمنی غذا است. تولید مبتنی بر دانش باعث ارتقاء کیفیت و کارایی تولید می شود. کاهش هزینه ها را بدنبال دارد و به نوآوری و توسعه در صنعت غذایی کمک می کند.
ایمنی غذا مسئولیتی جمعی است که تنها با فرهنگسازی در تمام سطوح جامعه و نظارت مؤثر محقق خواهد شد. نهادهای بینالمللی تأکید دارند که تضمین غذای سالم نیازمند همکاری گسترده میان دولتها، صنایع، تولیدکنندگان و مصرفکنندگان است. ارتقای سطح آگاهی عمومی، اجرای استانداردهای جهانی و استفاده از فناوریهای نوین، از جمله راهکارهای اصلی برای دستیابی به این هدف محسوب میشوند.
در پایان لازم می دانم از تلاش تمامی فعالان حوزه غذا به ویژه صنعت غذای کشور تشکر و قدردانی نموده و امید دارم بتوانیم از طریق ارتقای سطح تعاملات فی مابین و انسجام بخشی برنامه های اجرایی زمینه دستیابی بیشتر به اهداف کلان کشور در حوزه راهبردی غذا و تغذیه و ارتقای سطح سلامت جامعه را فراهم آوریم.
دکتر زهرا جهانگرد رفسنجانی
معاون غذا و دارو دانشگاه
ارسال نظر