• تاریخ انتشار : 1403/08/06 - 12:55
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 204
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

جلسه آموزش نحوه صحیح گزارش نویسی برای کارشناسان دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران

جلسه آموزش نحوه صحیح گزارش نویسی برای کارشناسان دارویی به منظور ارائه به مراجع قضایی و شبه قضایی برگزار شد.

جلسه آموزش نحوه صحیح گزارش نویسی برای کارشناسان دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، جلسه آموزش نحوه صحیح گزارش نویسی برای کارشناسان دارویی اداره نظارت بر دارو و مواد مخدر به منظوربازدید و ارائه به مراجع قضایی و شبه قضایی با حضور مسئول امور حقوقی ، محمد هادی اعتصام (مدرس)و دکتر مهشید مظفری مدیر اداره نظارت بر دارو و مواد مخدر  این حوزه،امروز 6 آبان 1403 در سالن شورا معاونت غذا و دارو برگزار شد.

در این جلسه مسئول امور حقوقی معاونت غذا و دارو در خصوص نحوه صحیح گزارش نویسی و شیوه نامه آن،نکات کلیدی در گزارش نویسی،مراحل گزارش نویسی،مراحل تنظیم و سازمان دهی،روشهای تاکید بر نکته های مهم و مراحل نگارش و تهیه گزارش،ساختار جمله، نگارش طبیعی و روان و بازبینی و اصلاح توضیحاتی را به تفصیل ارائه نمود.

وی در ادامه گفت: گزارش نویسی یعنی نوشتن اطلاعات،رویدادها و تجزیه و تحلیل آن به شکل روشن و کوتاه با رعایت دواصل مهم ساده نویسی و درست نویسی.

مسئول امور حقوقی : مخاطب شناسی،عنوان و تیزر،هدف گزارش و روشنایی موضوع را از نکات کلیدی در گزارش نویسی و برنامه ریزی و تدارکات،تنظیم سازمان دهی،نگارش و بازبینی و اصلاح را از مراحل مهم در گزارش نویسی بیان کرد.

وی همچنین رعایت ترتیب منطقی را در گزارش نویسی مهم دانست و افزود:در این مرحله باید عنوان های اصلی و فرعی مشخص و بنا بر اولویت و اهمیت مرتب شوند.

مسئول امور حقوقی در خصوص مراحل نگارش و تهیه آن یادآورشد: نگارش یک گزارش خوب نیازمند توجه به اصول و مراحل مختلفی است و در این ارائه،به بررسی مراحل مهم نگارش گزارشی،ازجمله: تهیه پیش نویس،سبک نگارش،استفاده صحیح از واژه ها و ساختار جملات و پاراگراف ها می پردازیم.

وی در ادامه تصریح کرد: پیشنویس،ستون و بدنه اصلی گزارش است و تهیه پیشنویس به شما کمک می کند تا ساختار کلی گزارشی را مشخص کنید و ایده های اصلی خودرا سازماندهی نمایید.

مسئول امور حقوقی معاونت استفاده صحیح از واژه ها و حروف ربط، ساختار جمله ،ساختار پاراگراف(بند) و نگارش طبیعی و روان را از موارد مهم و ضروری در شیوه گزارش نویسی عنوان کرد و توجه به برخی نکات تکمیلی را جهت بهبود کیفیت گزارش و تسهیل فرآیند ملزم دانست.

وی در پایان خاطر نشان کرد: کارشناسان بازرسی همیشه پیش از بازدید نسبت به بررسی اطلاعات و هماهنگی لازم و همراه داشتن مستندات ضروری اقدام نمایندتا بتوانند با آمادگی بیشتر و حرفه ای تر به تهیه گزارش بپردازند.

  • گروه خبری : اخبار مدیریت دارو,اخبار معاونت
  • کد خبر : 282439
کلمات کلیدی
پریسا کریمی
تهیه کننده:

پریسا کریمی

تصاویر

جلسه آموزش نحوه صحیح گزارش نویسی برای کارشناسان دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران جلسه آموزش نحوه صحیح گزارش نویسی برای کارشناسان دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران جلسه آموزش نحوه صحیح گزارش نویسی برای کارشناسان دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران جلسه آموزش نحوه صحیح گزارش نویسی برای کارشناسان دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران جلسه آموزش نحوه صحیح گزارش نویسی برای کارشناسان دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران جلسه آموزش نحوه صحیح گزارش نویسی برای کارشناسان دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه