• تاریخ انتشار : 1398/04/30 - 16:24
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 98
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه

اولین نشست کارگروه قرارگاهی دارو و تجهیزات پزشکی دانشگاه برگزار شد

اولین نشست کارگروه دارو و تجهیزات پزشکی دانشگاه به منظور ضرورت رصد و پایش مستمر وضعیت عرضه و مصرف دارو ها و تجهیزات پزشکی مصرفی در حوزه نظارتی دانشگاه با حضور دکتر کریمی رئیس دانشگاه برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو؛  اولین نشست کارگروه دارو و تجهیزات پزشکی دانشگاه به منظور ضرورت رصد و پایش مستمر وضعیت عرضه و مصرف دارو ها و تجهیزات پزشکی مصرفی در حوزه نظارتی دانشگاه با حضور دکتر عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه؛ دکتر منان حاجی محمودی، معاون غذا و دارو؛ دکتر مهدی رضایی، معاون درمان دانشگاه؛ دکتر علیرضا دلاوری، معاون بهداشتی دانشگاه؛ دکتر محمود بیگلر، معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه؛ دکتر سینا مرعشی، مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه؛ دکتر محمدرضا روئینی، رئیس مجموعه داروخانه‌های بیمارستانی و شهری دانشگاه؛ دکتر حمید خویی، رئیس انجمن داروسازان تهران؛ دکتر غلامحسین توگه، رئیس بخش و درمانگاه هموفیلی بیمارستان امام خمینی (ره)؛ دکتر چالاکی، مدیر داروخانه 29 فروردین و نمایندگانی از بیمه تامین اجتماعی، سلامت و نیروهای مسلح روز یکشنبه 30 تیر 98 در محل دفتر رئیس دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر حاجی محمودی ضمن خیر مقدم به حاضرین در جلسه، هدف از تشکیل جلسه را نامه دکتر نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به رؤسای دانشگاه های علوم پزشکی مبنی بر ضرورت رصد و پایش مستمر وضعیت عرضه و مصرف داروها و تجهیزات مصرفی و احصای کمبودهای مذکور در محدوده دانشگاه ها و تشکیل کارگروه مرتبط، به منظور اعمال شیوه های جهادی و قرارگاهی با هدف ایجاد راهکارهای مناسب برای رفع کمبودها و توزیع مناسب آن اقلام عنوان کرد.
در ادامه معاون غذا و دارو به ارائه دستور جلسه در خصوص وضعیت موجودی دارو و تجهیزات پزشکی بیمارستانهای دانشگاه، وضعیت مطالبات از سازمان های بیمه گر و بدهی معوقه به شرکت های دارو و تجهیزات پزشکی و اقدامات معاونت غذا و دارو دانشگاه در خصوص بهینه سازی علمی و منطقی تجویز و مصرف فاکتور های انعقادی مورد مصرف در بیماران هموفیلی پرداخت.
وی در خصوص توزیع فاکتورهای خونی گفت:در بخش سرپایی و بستری حجم زیادی از توزیع فاکتورهای خونی بیماران هموفیلی در استان تهران را دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام می دهد؛ و مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) و بیمارستان ولیعصر که دارای بخش هموفیلی می باشد به بیماران بستری ارائه خدمات می دهد. 
حاجی محمودی ادامه داد: طبق آماری که سال گذشته از توزیع فاکتورهای خونی در استان تهران از شرکت های پخش گرفته شده است، بیش از 70 درصد توزیع فاکتورهای خونی در استان تهران به دانشگاه علوم پزشکی تهران اختصاص یافته و حدود کمتر از 30 درصد از توزیع توسط دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و ایران انجام شده است و حجم زیادی از توزیع داروهای هموفیلی را دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام می دهد و از اواخر سال 97 توزیع داروهای بخش سرپایی به داروخانه 29 فرودین منتقل شده است.
 معاون غذا و دارو در خصوص بحث نظارت و ردیابی و ضرورت ردیابی فاکتورهای خونی به ارائه اسامی داروهای فاکتورهای خونی که در داروخانه ها در اختیار بیماران سرپایی قرا می گیرد، قیمت داروهای فاکتور خونی، آمار فروش فاکتور های خونی در سه ماهه اول سالجاری داروخانه 29 فرودین به بیماران سرپایی، سهم بیمه های  مختلف  اعم از خدمات درمانی، تأمین اجتماعی، نیروهای مسلح و نسخ آزاد پرداخت.
وی در ادامه به فرآیند تهیه فاکتورهای خونی در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) اشاره کرد و گفت: این فرآنید برای بیماران بستری در بخش ها شامل تهیه دارو ازداروخانه ایثار و ثبت کد اصالت در این داروخانه و در مورد بیماران سرپایی درمانگاه یا اورژانس شامل دارو همراه بیمار و استفاده از داروهای اهدایی و تهیه دارو از داروخانه 29 فروردین براساس نسخ پزشک است.
در ادامه دکتر حاجی محمودی به اقدامات انجام شده برای نظارت بر مصرف فاکتورهای خونی بر اساس نشان دار کردن داروها در داروخانه ها و تحویل گرفتن ویال، بررسی در مورد داروهای اهدایی و بررسی UID در سامانه کنترل اصالت پرداخت.
معاون غذا و دارو از راهکار های پیشنهادی به بررسی امکان راه اندازی نسخه نویسی الکترونیک برای فاکتورهای خونی در داروخانه 29 فروردین، بررسی امکان استفاده از home theropry  برای بیماران پرمصرف- پر هزینه و ساماندهی فاکتورهای اهدایی، بر اساس نام و نام خانوادگی و UID داروهای اهدایی بیماران اهدا کننده اشاره کرد و مشکلات موجود و ثبت برچسب اصالت در هر ویال برای رهگیری و ردیابی دارو ها را عنوان و حاضرین در جلسه به ارائه نظرات خود پرداختند.
در ادامه دکتر چالاکی مدیر داروخانه 29 فروردین در خصوص روند توزیع داروها و برخورد با قاچاقچیان داروهای فاکتور خونی توضیحاتی ارائه داد و آمادگی خود را برای همکاری های لازم با معاونت غذا و دارو اعلام کرد.
دکتر حسینی نماینده بیمه سلامت به به ارائه گزارشی از نحوه تحت پوشش قرار گرفتن بیماران هموفیلی در این بیمه، نحوه پیگیری و بررسی بیماران پرمصرف فاکتورهای خونی و نحوه توزیع و تحویل پوکه به بیماران هموفیلی با درج نام بیماران بر روی پوکه به منظور کنترل داروهای هموفیلی پرداخت.
در ادامه دکتر روئینی رئیس داروخانه های بیمارستانی دانشکده داروسازی به ارائه گزارشی از مطالبات داروخانه های دانشکده داروسازی و بیمارستانی از سازمانهای بیمه گر، وضعیت کمبود دارویی و تجهیزات عمومی و تخصصی در شش ماه گذشته پرداخت.
لازم به ذکر است در حال حاضر بیشترین مطالبات مجموعه داروخانه های دانشگاه از بیمه تأمین اجتماعی است و مطالبات فوق روند خدمت رسانی مناسب به بیماران را تحت پوشش خود قرار داده است.

  • گروه خبری : اخبار معاونت,اخبار مدیریت تجهیزات پزشکی
  • کد خبر : 244724
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه