آموزش داروهای تزریقی و داروهای طب سنتی به عموم مردم در روستای طالبآباد ورامین
کارشناسان دارویی معاونت غذا و دارو طی جلسهای در خصوص مزایا و معایب داروهای تزریقی و مصرف خودسرانه داروهای گیاهی به عموم مردم در روستای طالبآباد ورامین آموزش دادند.
عکس گالری
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو جلسهای باهدف افزایش آگاهی رابطین سلامت و آگاهسازی عموم مردم در خصوص مصرف خودسرانه دارو مزایا و معایب داروهای تزریقی و درمان منطقی با گیاهان دارویی امروز 12 آذر 98 کارشناسان دارویی این معاونت با اعزام به روستای طالبآباد ورامین برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو جلسهای باهدف افزایش آگاهی رابطین سلامت و آگاهسازی عموم مردم در خصوص مصرف خودسرانه دارو مزایا و معایب داروهای تزریقی و درمان منطقی با گیاهان دارویی امروز 12 آذر 98 کارشناسان دارویی این معاونت با اعزام به روستای طالبآباد ورامین برگزار شد.
دکتر شیوا دهقان کارشناس واحد تحقیق و توسعه معاونت در ادامه به انواع اشکال دارویی اشاره کرد و به ارائه مطالبی در خصوص مزایا و معایب هریک از انواع تجویز اینگونه اشکال دارویی پرداخت.
کارشناس واحد تحقیق و توسعه معاونت در خصوص داروهای تزریقی که فقط در موارد زیر باید تجویز و مصرف شوند گفت: باورهای غلط وجود دارد از جمله در مورد داروهای تزریقی قویتر از داروهای خوراکی هستند، همه داروهای تزریقی شروع اثر سریعتری نسبت به داروهای خوراکی دارند، عوارض داروهای خوراکی بیشتر از داروهای تزریقی است یا اینکه پزشکی که داروی تزریقی تجویز میکند مهارت و علم بیشتری نسبت به پزشکی که به دیگر راههای تجویز بسنده میکند دارد و یا برای رفع ضعف و بیحالی و بهبودی سریعتر باید سرم تجویز شود گفت همه اشتباه است مگر در مواقع ضروری اینکه وضعیت بیمار (وضعیت هوشیاری، وضعیت گوارشی و ...) لحاظ شود و یا بیمار قادر به مصرف داروهای خوراکی نیست؛ و از طرف دیگر برخی از پزشکان نیز برای جلب رضایت بیماران خود اقدام به تجویز داروی تزریقی در موارد غیرضروری میکنند؛ و همانطور که گفته شد داروهای تزریقی باید فقط در موارد خاصی که ذکر شد استفاده شوند و در غیرازاین موارد توجیهی برای مصرف آنها وجود ندارد لذا هرگز برای دریافت داروهای تزریقی و سرم به پزشک خود اصرار نکنید.
دکتر فضائلی کارشناس اداره طبیعی ، سنتی و مکمل در خصوص درمان منطقی با گیاهان دارویی و داروهای طبیعی و سنتی صحبت کرد و در ادامه گفت :طبق آمار سازمان جهانی بهداشت حدود 80 درصد از جمعیت مردم جهان در مواجهه با بیماریها ابتدا به درمانهای گیاهی و سنتی روی میآورند.
وی در ادامه به نکاتی پیرامون نحوه صحیح مصرف گیاهان دارویی و داروهای طبیعی سنتی و درمان منطقی که باید به آنها توجه شود اشاره نمود.
و همچنین در خصوص خطرات و آسیبهایی که استفاده غیرمنطقی و غیرعلمی از داروهای گیاهی و سنتی به دنبال دارد توضیحاتی را به تفضیل ارائه داد.
وی همچنین در خصوص تداخلات داروهای گیاهی با داروهای شیمیایی، آشنایی با تخلفهای واحد صنفی عطاریها، داروهای غیر مجز در عطاری برچسب اصالت کالا و سیب سلامت توضیحات لازم را ارائه نمود و در پایان جهت مشاوره طب سنتی سلامتکده های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران با شماره تلفن سلامتکده احمدیه 88990837، سلامتکده خارک 66754751، سلامت کده بهشت دانشگاه علوم پزشکی ایران با شماره تلفن 55639723 و سلامت کده شریعت پناهی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با شماره تلفن 88773521 را معرفی نمود.
توضیح اینکه بروشورهای اطلاعرسانی و آموزشی بین حاضرین در جلسه توزیع گردید.
ارسال به دوستان