• تاریخ انتشار : 1400/03/26 - 12:32

وبینار آموزشی آشنایی با روش نگهداری داروها در منزل و روش صحیح امحای آن‌ها

وبینار آموزشی آشنایی با روش نگهداری داروها در منزل و روش صحیح امحا و دور ریختن آن‌ها باهدف افزایش آگاهی رابطین بهداشت پایگاه فاضل در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی معاونت غذا و دارو، این وبینار آموزشی 10 خرداد 1400 در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
در این جلسه دکتر سمانه حسین پور کارشناس دارویی اداره نظارت و پایش فرآورده‌های سلامت معاونت غذا و دارو عوامل موثر در شرایط نگهداری داروها در منزل را معرفی کرد و گفت: از مصرف داروهای تاریخ گذشته و آسیب دیده خودداری شود.
در ادامه دکتر حسین پور افزود: حتما باید قبل از استفاده داروها، بروشور شرکت سازنده دارو مطالعه و از دکتر داروساز راهنمایی گرفته شود.
کارشناس دارویی اداره نظارت و پایش فرآورده‌های سلامت معاونت غذا و دارو در پایان در خصوص عمر قفسه ای و تاریخ انقضا دارو مطالبی ارائه و تاکید کرد داروهایی که باید دورریخته شود حتما با روشهای صحیح باشد تا آسیبی به فاضلاب ها، آبهای زیرزمینی، طبیعت و ... وارد نشود.

• گروه خبری : اخبار معاونت,اخبار مدیریت نظارت و پایش فراورده های سلامت