حضور معاون غذا و دارو دانشگاه در پنل تازههای درمان رمدسیویر
دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو دانشگاه در پنل تازههای درمان رمدسیویر گزارشی از توزیع و مصرف این دارو در سطح دانشگاه علوم پزشکی تهران ارائه داد.
وبینار آموزشی نحوه استفاده صحیح از اشکال دارویی مختلف در معاونت غذا و دارو
آموزش مجازی نحوه استفاده صحیح از اشکال دارویی مختلف و توصیه های دارویی در سالمندان ویژه رابطین بهداشت پایگاه فاضل در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
پنل تازههای درمان رمدیسیویر برگزار می شود
معاونت غذا و دارو با همکاری معاونت درمان دانشگاه، پنل تازههای درمان رمدیسیویر را برگزار می کند.
اطلاعیه های فراورده سلامت
هشدار در خصوص عدم استفاده از قطره نفازولین جهت پیشگیری و درمان بیماری کووید1
با توجه به گسترش گزارشات غیر علمی مطرح شده در خصوص تاثیر داروهای آلفاآگونیست های موضعی چشمی و بینی در پیشگیری و یا درمان بیماری کووید19- در فضای مجازی که می تواند تبعات سنگینی برای سالمت جامعه داشته باشد، ضمن هشدار در زمینه عدم مصرف خودسرانه همه داروها خصوصا قطره نفازولین در درمان کرونا، توجه هموطنان را به برخی نکات جلب میکنیم.
ارسال برنامه توزیع انواع سرم و داروهای کرونا در داروخانه های منتخب به شرکت های دارویی
بنا بر اعلام مدیر نظارت بر امور دارو و مواد مخدر معاونت غذا و دارو: برنامه توزیع انواع سرم و داروهای مورد مصرف در بیماری کرونا در داروخانه های منتخب دانشگاه علوم پزشکی تهران به شرکت های توزیع کننده دارو ارسال شد.
راهکارهای پیشنهادی پیشگیری از وقوع اشتباهات دارویی
اشتباه نسخه پیچی در داروخانه
گزارشی مبنی بر تحویل اشتباه دارو به بیمار کودک 5 ساله و در پی آن ایجاد عارضه جدی در بیمار دریافت گردیده است.
پنجمین جلسه کمیسیون قانونی امور داروخانهها در سال جاری در معاونت غذا و دارو برگزار شد
پنجمین جلسه کمیسیون قانونی امور داروخانهها باهدف بررسی پروندههای مربوط به ابطال مجوز و تأسیس همزمان داروخانه در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
راهکارهای پیشنهادی پیشگیری از وقوع اشتباهات دارویی
راهنمای عارضه خروج از رگ داروی رمدسیویر
گزارشی مبنی بر مواردی از عارضه خروج از رگ داروی رمدسیویر با توجه به تعدا بالای بیماران دریافت کننده این دارو دریافت گردیده است.
برگزاری دوره آموزش مجازی آشنایی با قوانین و مقررات مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
دوره آموزش مجازی آشنایی با قوانین و مقررات مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی برای مسئولین فنی واحد های تولید مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
برگزاری دوره آموزش مجازی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC در حوزه غذایی و آشامیدنی
دوره آموزش مجازی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC در حوزه غذایی و آشامیدنی ویژه مسئولین فنی واحد های تولید مواد غذایی و آشامیدنی در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.