لیست اخبار صفحه :1
جلسه آموزشی تجویز و مصرف منطقی محلول های حجیم تزریقی

جلسه آموزشی تجویز و مصرف منطقی محلول های حجیم تزریقی (سرم) و نکات مربوط به ثبت عوارض دارویی و قاچاق دارو توسط مدیریت نظارت و پایش مصرف فراورده های سلامت معاونت غذا و دارو برای مدیران پرستاری بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه در محل معاونت درمان برگزار شد.

هشتمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی و پنجمین کمیسیون آرایشی بهداشتی برگزار شد

جلسه ‌ای با هدف بررسی پرونده های مربوط به صدور/ اصلاح و تمدید مجوزهای بهداشتی (پروانه ساخت، پروانه مسئول فنی و ...) ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و سایر موضوعات برگزار و تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید.

قدردانی رئیس دانشگاه از دکتر سید اسمعیل سادات ابراهیمی
به مناسبت کسب رتبه عالی در کارنامه جوانی جمعیت توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران :

قدردانی رئیس دانشگاه از دکتر سید اسمعیل سادات ابراهیمی

به مناسبت کسب رتبه عالی در کارنامه جوانی جمعیت توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر قناعتی از دکتر سید اسمعیل سادات ابراهیمی معاون غذا و دارو قدردانی کرد.

برگزاری دوره آموزش راههای تشخیص تقلب وقاچاق از اصل در اقلام سلامت محور
به مناسبت هفته مبارزه با قاچاق کالاو ارز:

برگزاری دوره آموزش راههای تشخیص تقلب وقاچاق از اصل در اقلام سلامت محور

به مناسبت هفته مبارزه با قاچاق کالا و ارز، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران برنامه آموزش راههای تشخیص تقلب وقاچاق از اصل در اقلام سلامت محور را برای کارشناسان شبکه بهداشت جنوب برگزار کرد.