• تاریخ انتشار : 1400/07/20 - 12:54

حضور فعال معاونت غذا و دارو در دومین روز از نمایشگاه بین المللی ایران فارما

غرفه معاونت غذا و دارو در دومین روز از نمایشگاه ایران فارما در مصلی امام خمینی (ره) مورد استقبال بی نظیر بازدید کنندگان قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا ودارو، غرفه معاونت غذا و دارو روز سه شنبه 20 مهر 1400 همزمان با دومین روز از برگزاری ششمین نمایشگاه بین المللی ایران فارما که در محل مصلی امام خمینی (ره) در شبستان پانزده سالن G بر پا شده است با استقبال کم نظیر بازدید کنندگان روبروشد.

کارشناس حاضر در این غرفه گفت: الصاق برچسب کنترل اصالت و سلامت کالا بر روی محصولات سلامت محور شرط لازم بوده اما کافی نیست و به منظور بررسی اصالت کالا میتوان برچسب اصالت را از سه طریق ارسال پیامک به ۲۰۰۰۸۸۲۲ و یا مراجعه به سامانه https://www.ttac.ir و یا استفاده از اپلیکیشن مربوط به سامانه ttac استعلام کرده و نتیجه را با محصول مطابقت داد.

همچنین در این غرفه کارت QRCODE معاونت غذا و دارو به همراه ساک هدیه حاوی بروشور های اطلاع رسانی مرتبط با سامانه TTAC واطلاعات لازم به منظور افزایش ارتقا دانش سلامت جامعه در اختیار بازدید کنندگان قرار گرفت.