به مناسبت روز جهانی دیابت :
برگزاری کارگاه آموزش اهمیت تغذیه سالم و سبک زندگی مناسب
به مناسبت روز جهانی دیابت در خصوص اهمیت تغذیه سالم و سبک زندگی مناسب به منظور پیشگیری از دیابت، دوره آموزشی در سرای محله شریعتی جنوبی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، صبح امروز 26 آبان 1403 کارگاه آموزش اهمیت تغذیه سالم و سبک زندگی مناسب با حضور مهندس بیتا نافعی کارشناس تغذیه اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی این حوزه در سرای محله شریعتی جنوب برگزار شد.
در این کارگاه مهندس نافعی درخصوص آداب صحیح غذا خوردن از جمله رعایت تعادل، تنوع و تناسب در برنامه غذایی، توجه به طعم غذا به جای زیاد غذا خوردن، انتخاب بشقاب غذای سالم، استفاده از طعم دهنده ها و چاشنی های طبیعی به جای قند و نمک توضیح لازم را ارائه نمود.
همچنین به اهمیت نوشیدن مایعات کافی در طی روز و انتخاب نوشیدنی های سالم به جای نوشیدنی های حاوی قند توصیه کرد و افزود: هنگام خرید محصولات غذایی و آشامیدنی باید به نشانگر رنگی تغذیه ای توجه کرد، از طریق جدول نشانگرهای رنگی مصرف کننده میزان مصرف قند، نمک، چربی و اسید چرب ترانسی که از طریق مصرف فرآورده های غذایی دریافت می کند را می داند و از این طریق رژیم غذایی روزانه خود را مدیریت می کند.
وی یادآور شد: نشانگر رنگی کمک می کند زمانی که تصمیم به خرید یک محصول غذایی و آشامیدنی داریم در یک نگاه ارزیابی و انتخاب مناسب داشته باشیم. سبز به معنی «کم»، ما را به یک انتخاب سالمتر راهنمایی می کند؛نارنجی به معنی «متوسط» و ما را به یک انتخاب نسبتا خوب راهنمایی میکند و قرمز به معنی مقادیر زیاد در ماده غذایی است که باید دقت کرد با توجه به شرایط جسمانی و فعالیت فیزیکی، چه زمان و چه مقدار مصرف کنیم.
ارسال نظر