• تاریخ انتشار : 1402/12/16 - 08:01
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 221
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری دوره آشنایی با بسته بندی های پلیمری در صنایع غذایی

یکی از چالش‌های بسیار مهم و اساسی در صنعت بسته بندی به خصوص بسته بندی مواد غذایی، حفظ سلامت و طراوت آن‌ها است.

برگزاری دوره آشنایی با بسته بندی های پلیمری در صنایع غذایی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، دوره آشنایی با بسته بندی های پلیمری در صنایع غذایی صبح امروز 16 اسفند 1402 با حضور دکتر صارم نژاد مدرس دوره و کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی در سالن شورا معاونت غذا و دارو برگزار شد.

در این دوره دکتر صارم نژاد: در خصوص اهمیت و انتخاب صحیح جنس و نوع بسته بندی  علاوه بر جنبه های ایمنی و نگهداری مواد غذایی، در کاهش خسارات و هزینه های ناشی از حمل و نقل محصولات توضیحاتی را به تفصیل ارائه نمود.

 

  • گروه خبری : اخبار مدیریت غذا,اخبار معاونت
  • کد خبر : 261131
پریسا کریمی
تهیه کننده:

پریسا کریمی

تصاویر

برگزاری دوره آشنایی با بسته بندی های پلیمری در صنایع غذایی برگزاری دوره آشنایی با بسته بندی های پلیمری در صنایع غذایی برگزاری دوره آشنایی با بسته بندی های پلیمری در صنایع غذایی برگزاری دوره آشنایی با بسته بندی های پلیمری در صنایع غذایی برگزاری دوره آشنایی با بسته بندی های پلیمری در صنایع غذایی برگزاری دوره آشنایی با بسته بندی های پلیمری در صنایع غذایی برگزاری دوره آشنایی با بسته بندی های پلیمری در صنایع غذایی برگزاری دوره آشنایی با بسته بندی های پلیمری در صنایع غذایی برگزاری دوره آشنایی با بسته بندی های پلیمری در صنایع غذایی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه